سس آلفردو قارچ یا شیر و آموزش طرز تهیه سس آلفردو خوشمزه

0 170

سس آلفردو قارچ یا شیر و آموزش طرز تهیه سس آلفردو خوشمزه

سس آلفردو , سس ها به عنوان چاشنی خوشمزه برای بیشتر غذاها مورد استفاده قرار می گیرند. با توجه به اینکه برای هر غذایی سس مخصوصی وجود دارد ما در این مطلب قصد داریم سس معروفی را به شما آموزش دهیم. روش تهیه این سس بسیار ساده است و در کمترین زمان تهیه می شود. طرز تهیه سس آلفردو را در این بخش از آموزش آشپزی برای شما آماده کرده ایم. این سس ایتالیایی را به هیچ وجه از دست ندهید.

 

سس آلفردو با آرد,طرز تهیه سس آلفردو,سس آلفردو,سس آلفردو با قارچ,سس آلفردو پاستا,سس آلفردو با شیر

 

سس آلفردو با شیر

 

این سس را با انواع غذاها و بعنوان چاشنی سرو می کنند. همچون پاستا پنه آلفردو که طرفداران خاص خودش را دارد. برای تهیه کردن این سس باید مواد لازم در جدول زیر را تهیه کنید و سپس قدم به قدم با آموزش ما پیش بروید.

 

مواد لازم سس آلفردو
خامه غلیظ 1 و 3/4 پیمانه
کره 6 قاشق غذا خوری
پنیر پارمزان 1 پیمانه
سیر 2 حبه
نمک به مقدار لازم
فلفل سفید به مقدار لازم
جعفری خرد شده 1 قاشق سوپ‌ خوری

 

1) به تابه ای نچسب نیاز داریم، بعد از آماده کردن کره را در تابه آب کنید. به سراغ رنده کردن سیر بروید. اگر هم می خواهید سیر را له کنید مانعی ندارد. برای له کردن سیر، می توانید آن را در هاونی که نمک ریخته اید، بکوبید و بعد از انجام این کار، سیر را به کره آب شده اضافه نمایید تا تفت بخورد.

 

2) دقت کنید که نیازی به طلایی رنگ شدن سیرها نیست. همینکه بوی معطر آن پخش شود کفایت می کند. حالا ظرف دیگری برداشته و خامه را به آن اضافه کنید و سپس آن را روی شعله گرم نمایید. میخواهیم خامه روان شود.

 

3) خامه ی گرم، نمک و فلفل را به مواد اضافه نمایید تا رقیق شود. البته می توانید به جای فلفل سفید از فلفل سیاه هم استفاده نمایید. اکنون زمان این است که پنیر پارمزان یا همان پارمسان را بیفزائید. سپس به خوبی بهم بزنید چون نباید گلوله گلوله شود.

 

4) وقتی پنیر به سس اضافه شود، حالت بهتری به خود می گیرد. یعنی غلظت بیشتری پیدا می کند. کمی صبر کنید تا مایه سس مدت زمان 2 الی 3 دقیقه بجوشد. وقت آن است که شعله را خاموش کنید. بعد از آن می توانید جعفری را خرد کرده و به سس اضافه نمایید. البته به عنوان تزئین در کنار سس هم می توان از آن را استفاده کرد.

 

نکات پیشنهادی در تهیه این سس :

– می توانید بجای سیر از پودر آن هم استفاده نمایید. هر چند اگر سیر تازه باشد، عطر و بوی خاصی به سس می دهد. از روغن زیتون هم می توانید بجای کره استفاده کنید.

– اگر احساس کردید که در سس، گلوله های آرد وجود دارد، کافیست آن را از صافی گذر دهید تا کاملاً یکدست شود.

– بعضی ها سس آلفردو را با آرد درست می کنند. اگر شما هم اینکار را بیشتر می پسندید، از شیر بجای خامه استفاده کنید و فقط 1 قاشق غذاخوری آرد در سس بریزید.

– چنانچه تمایل دارید از قارچ در تهیه این سس خوشمزه استفاده نمایید کافیست قارچ را جداگانه تفت بدهید و در آخر کار به سس اضافه نمایید.

 

 

5/5 - (3 امتیاز)
لینک کوتاه این مطلب: https://rzgr.ir/088G
ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.