آش گوشت رستورانی خوشمزه و آموزش طرز تهیه آش گوشت شمالی

0 932

آش گوشت رستورانی خوشمزه و آموزش طرز تهیه آش گوشت شمالی

آش گوشت خوردن آش همیشه لذت بخش است. شما چه نوع آشی دوست دارید؟ انواع آش می توان با مواد مختلف درست کرد. در این پست می خواهیم آشی مخصوص مناطق شمالی برای تان آماده کنیم. این آش به آش گوشت معروف است. مواد لازم این آش را تهیه کنید و به دقت آموزش آن در بخش آموزش آشپزی را مطالعه کنید.

 

آش گوشت بابلی,طرز تهیه اش گوشت و نخود,آش گوشت بوشهری

 

آش گوشت بابلی

 

برای تهیه این آش بسیار خوشمزه مواد لازم در جدول زیر را تهیه و سپس به سراغ آموزش بروید.

 

مواد لازم آش گوشت
گردن گوسفند 800 گرم
عدس 1 پیمانه
برنج  1 پیمانه
نخود 1 پیمانه
گندم 1 پیمانه
پیاز 800 گرم
روغن مایع 8 ق غذاخوری
دارچین 3/4 ق چای خوری
فلفل پاپریکا 1/4 ق چای خوری
زردچوبه 3/4 ق چای خوری
ادویه کاری 1/4 ق چای خوری
نمک 3 ق چای خوری
برگ بو  2 عدد

 

1) اول از همه موارد: برنج، نخود و گندم را به صورت کاملاً جداگانه شستشو داده و به مدت چند ساعت خیس دهید. دقت داشته باشید که بایدآب نخود را هر 1 ساعت عوض کنیم. حالا مقدار کمی از پیازها را به صورت نگینی خرد و مابقی آن را بصورت خلالی خرد کنید.

 

آش گوشت بابلی,طرز تهیه اش گوشت و نخود,آش گوشت بوشهری

 

طرز تهیه اش گوشت و نخود

 

2) نیمی از پیازهایی که نگینی خرد کرده اید را تفت دهید. زمانی که پیازها نرم شدند. 1/4 ق چای خوری و 1/4 ق چای خوری ادویه کاری به آن بیفزائید و مقداری تفت دهید. اطراف گردن را نیز بهمراه  پیازها سرخ کنید. نوبت اضافه کردن تقریباً 2 لیتر آب به گوشت گردن است. بعدازبه جوش آمدن آب. نصف ق چای خوری دارچین و همچنین برگ بو را نیز اضافه کنید و حرارت را روی ملایم قرار دهید تا گوشت به خوبی بپزد. در آخر کار پختن گوشت نیز 2 ق چای خوری نمک اضافه کنید.

 

3) قابلمه ای دیگر برداشته و نخود و گندم را با 1 لیتر آب اجازه دهید تا پخته شوند. و همچنین در قابلمه ای بزرگتر، باقیمانده پیازهای نگینی خرد شده را نیز با 2 ق غذاخوری تفت دهید. ( دقت داشته باشید که مابقی مواد آش به همین قابلمه منتقل خواهد شد. پس قابلمه به اندازه کافی بزرگ باشد.

 

آش گوشت بابلی,طرز تهیه اش گوشت و نخود,آش گوشت بوشهری

 

آش گوشت بوشهری

 

4) زمانی که پیازهای تفت داده شدند. 1/4 ق چای خوری زردچوبه بیفزائید و تفت دهید. برنجی که ازقبل خیس داده اید را بهمراه دو لیتر آب بگذارید تا پخته شود. حال عدس ها را نیز شسته و زمانی که برنج پخته شد آن را به آن بیفزائید. دقت داشته باشید که مخلوط گندم و نخود نباید بعد از پختن آب زیادی داشته باشند. وقتی هم که عدس پخت، این مخلوط را به آن بیفزائید.

 

5) وقتی گوشت گردن پخته شود. کمی صبر کنید تا سرد شود. همچنین حواستان باشد که اگر آش بیش از اندازه سفت شده است. به آن آب گوشت اضافه نمایید. حالا گوشت گردن را ریش ریش کنید. و سپس آن را به قابلمه بزرگ آش بیفزائید. فلفل پاپریکا را هم بیفزائید. حال حداقل 1 ساعت صبر کنید تا با شعله کم آشبپزد. در یک جهت هم، آش را بهم بزنید. هر زمان نیز احساس کردید، آب آش کم شده است، آب گوشت به آن بیفزائید.

 

6) پیازهایی که خلالی کرده اید را نیز با 4 ق غذاخوری روغن، تفت دهید. باید کاملاً سرخ شوند. زمانیکه سرخ شدند. 1/4 ق چای خوری زردچوبه و همچنین 1/4 ق چای خوری دارچین نیز به آن بیفزائید و یک دقیقه دیگه تفت دهید. بعد از اینکه پیازها کاملاًسرخ شدن حرارت را خاموش و پیازها را کناری قرار دهید. هر زمان هم که آش به خوبی جا افتاد آن را در ظرف سرو بکشید و با پیازها تزئین کنید.

 

آش گوشت

5/5 - (1 امتیاز)
لینک کوتاه این مطلب: https://rzgr.ir/3hS6
ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.