رب گوجه فرنگی خوش رنگ + طرز تهیه رب گوجه فرنگی خانگی

0 3,873

رب گوجه فرنگی خوش رنگ + طرز تهیه رب گوجه فرنگی خانگی

رب گوجه فرنگی , از چاشنی هایی که به کرات در غذاها استفاده می شود، رب گوجه فرنگی است. بسته به علاقه و زائقه هر خانواده ای، رب گوجه می تواند دست ساز و یا کارخانه ای باشد. در این مطلب از آموزش آشپزی قصد داریم طرز تهیه رب گوجه فرنگی را آموزش دهیم.

 

رب گوجه فرنگی,طرز تهیه رب گوجه فرنگی خوشمزه,رب گوجه فرنگی خانگی,روش تهیه رب گوجه فرنگی,طرز تهیه رب گوجه فرنگی,طرز تهیه رب گوجه فرنگی در منزل,طرز تهیه رب گوجه فرنگی خانم گل آور

 

رب گوجه فرنگی

 

معمولاً در شمال کشور رب گوجه های محلی به وفور یافت می شود. اگر می خواهید روش تهیه رب گوجه را در خانه یاد بگیرید و انجام دهید با ما تا انتهای این آموزش همراه باشید.

 

رب گوجه فرنگی,طرز تهیه رب گوجه فرنگی خوشمزه,رب گوجه فرنگی خانگی,روش تهیه رب گوجه فرنگی,طرز تهیه رب گوجه فرنگی,طرز تهیه رب گوجه فرنگی در منزل,طرز تهیه رب گوجه فرنگی خانم گل آور

 

برای تهیه رب گوجه خانگی ابتدا مواد زیر را تهیه کنید:

 

مواد لازم برای تهیه رب گوجه فرنگی
گوجه فرنگی 2 کیلوگرم
روغن مایع 1 تا 2 قاشق غذاخوری
نمک به مقدار نیاز

 

رب گوجه فرنگی,طرز تهیه رب گوجه فرنگی خوشمزه,رب گوجه فرنگی خانگی,روش تهیه رب گوجه فرنگی,طرز تهیه رب گوجه فرنگی,طرز تهیه رب گوجه فرنگی در منزل,طرز تهیه رب گوجه فرنگی خانم گل آور

 

طرز تهیه رب گوجه فرنگی خانگی

 

1) در ابتدا عرض کنیم که این مقدار گوجه برای حدوداً 1 کاسه‌ کوچک رب اختیار شده است. بنا بر نیازتان می توانید به تعداد (کیلو) گوجه ها اضافه کنید.

 

رب گوجه فرنگی,طرز تهیه رب گوجه فرنگی خوشمزه,رب گوجه فرنگی خانگی,روش تهیه رب گوجه فرنگی,طرز تهیه رب گوجه فرنگی,طرز تهیه رب گوجه فرنگی در منزل,طرز تهیه رب گوجه فرنگی خانم گل آور

 

2) اول از همه گوجه ها را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید و همه‌ آنها را درون قابلمه بریزید. سپس به قابلمه آب هم بیفزائید؛ به طوری آب روی گوجه ها را بگیرد. حال شعله گاز را روشن کرده و روی درجه متوسط بگذارید. درب قابلمه گذاشته شود، البته نه بطور کامل و اجازه دهید گوجه پخته شوند.

 

رب گوجه فرنگی,طرز تهیه رب گوجه فرنگی خوشمزه,رب گوجه فرنگی خانگی,روش تهیه رب گوجه فرنگی,طرز تهیه رب گوجه فرنگی,طرز تهیه رب گوجه فرنگی در منزل,طرز تهیه رب گوجه فرنگی خانم گل آور

 

3) کمی صبر کنید تا گوجه ها پخته شوند. به طوری که پوستشان جدا شود. حال باید گوجه های پخته شده را از صافی عبور دهیم. دقت داشته باشید که اندازه سوراخ‌های صافی طوری باشد که دانه های گوجه از آن رد نشود.

 

رب گوجه فرنگی,طرز تهیه رب گوجه فرنگی خوشمزه,رب گوجه فرنگی خانگی,روش تهیه رب گوجه فرنگی,طرز تهیه رب گوجه فرنگی,طرز تهیه رب گوجه فرنگی در منزل,طرز تهیه رب گوجه فرنگی خانم گل آور

 

4) قاشقی بردارید و گوشت گوجه ها را به خوبی له کنید. می خواهیم گوشت گوجه ها از صافی رد شوند. یادتان نرود که همه‌ گوشت گوجه ها را از صافی بگذرانید تا حیف و میل نشوند.

 

رب گوجه فرنگی,طرز تهیه رب گوجه فرنگی خوشمزه,رب گوجه فرنگی خانگی,روش تهیه رب گوجه فرنگی,طرز تهیه رب گوجه فرنگی,طرز تهیه رب گوجه فرنگی در منزل,طرز تهیه رب گوجه فرنگی خانم گل آور

 

5) باید پوره‌ای رقیق از گوجه ها بدست آورده باشید. وقتی کاملاً گوجه ها را به همین صورت رقیق شده در آوردیم، سپس باید همه‌ پوره ها را به قابلمه برگردانید. دوباره شعله را روی متوسط گذاشته تا آب گوجه ها بخار شود.

 

رب گوجه فرنگی,طرز تهیه رب گوجه فرنگی خوشمزه,رب گوجه فرنگی خانگی,روش تهیه رب گوجه فرنگی,طرز تهیه رب گوجه فرنگی,طرز تهیه رب گوجه فرنگی در منزل,طرز تهیه رب گوجه فرنگی خانم گل آور

 

6) زمانی که حس کرده اید آب اضافی گوجه تبخیر شده است و اصطلاحاً قوام خوبی دیده اید؛ به مقدار دلخواه نمک اضافه کنید. حال اجازه بدهید تا رب بپزد. هر از گاهی مخلوط را بهم بزنید تا ته نگیرد.

 

رب گوجه فرنگی,طرز تهیه رب گوجه فرنگی خوشمزه,رب گوجه فرنگی خانگی,روش تهیه رب گوجه فرنگی,طرز تهیه رب گوجه فرنگی,طرز تهیه رب گوجه فرنگی در منزل,طرز تهیه رب گوجه فرنگی خانم گل آور

 

7) در آخر که هنوز رُب خوشمزه ما، هنوز به غلظت کافی نرسیده است، روغن را نیز اضافه می کنیم. روغن برای این اضافه می شود که رُب ما خوش رنگ‌تر شود. نهایتاً وقتی غلظت خوبی در قابلمه از رُب‌ها دیده اید، کار تمام است. قاشق را به درون قابلمه بزنید؛ اگر جایش ماند، یعنی غلظت رُب خوب و کاملاً آماده مصرف شده است.

 

رب گوجه فرنگی

4/5 - (11 امتیاز)
لینک کوتاه این مطلب: https://rzgr.ir/60M7
ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.