بستنی سنتی خانگی + طرز تهیه بستنی سنتی ایرانی

0 710

بستنی سنتی خانگی + طرز تهیه بستنی سنتی ایرانی

بستنی سنتی طرز تهیه بستنی سنتی خانگی آموزش بستنی سنتی ایرانی طرز تهیه بستنی سنتی خوشمزه روش تهیه بستنی سنتی شیرازی آموزش بستنی سنتی وانیلی طرز تهیه بستنی توی خونه کار راحتیه فقط نیاز به کمی حوصله و صبر داره تا یه بستنی خوشمزه بسازید و از خوردنش کنار اعضا خونواده لذت ببرید در این مطلب هم قصد داریم طرز تهیه بستنی به روش سنتی را به شما آموزش دهیم.

 

بستنی سنتی,طرز تهیه بستنی سنتی خانگی,آموزش بستنی سنتی ایرانی

 

طرز تهیه بستنی سنتی

 

مواد لازم

 

شیر پر چرب                   1 لیتر

شکر                      500 گرم

زعفران                به مقدار لازم

ثعلب              1 قاشق غذاخوری

گلاب                 نصف استکان

خلال پسته                    50 گرم

موز و آناناس                به دلخواه

 

بستنی سنتی,طرز تهیه بستنی سنتی خانگی,آموزش بستنی سنتی ایرانی

 

طرز تهیه

 

توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه بستنی به روش سنتی برای 2 نفر مناسب می باشد . ابتدا شیر را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید سپس حرارت را ملایم کنید و مقداری زعفران دم کرده و گلاب را اضافه کنید حالا باید ثعلب و شکر را با هم خوب مخلوط کنید سپس کم کم و با دقت به شیر اضافه کنید و هم بزنید تا شکر و ثعلب حل شوند و مایه بستنی غلیظ شود

 

مایه بستنی را از روی حرارت بردارید و داخل کاسه ای مناسب بریزید سپس کاسه را روی ظرفی پر از یخ قرار دهید ، بستنی را با همزن بزنید تا خودش را بگیرد و کشدار شود سپس ظرف بستنی را داخل فریزر قرار دهید پس از 30 دقیقه بستنی را از فریزر خارج کنید و با همزن بزنید تا کشدار شود و مجدد داخل فریزر قرار دهید ، این عمل را چند بار انجام دهید پس از اینکه بستنیِ سنتی آماده شد باید خامه های یخ زده را تکه تکه کنید و بهمراه خلال پسته یا به دلخواه خردهای اناناس و موز به بستنی اضافه نمایید ، بستنی را به مدت حداقل 5 ساعت داخل فریزر قرار دهید تا آماده شود

 

بستنی سنتی,طرز تهیه بستنی سنتی خانگی,آموزش بستنی سنتی ایرانی

 

برای درست کردن بستنیِ سنتی استفاده از ثعلب اجباریه. ثعلب یه پودر سفیدرنگه که خاصیت کش دار شدن رو به بستنی میده. جایگزین نداره و به راحتی در فروشگاههای لوازم قنادی قابل تهیه است. وقتی خامه به راحتی شکل نمی گیرد، نشان دهنده پرچرب بودن آن است در این صورت کمی شیر خنک به آن اضافه می کنیم و خوب به هم می زنیم، بعد مورد استفاده قرار می دهیم. علت دیگر ، شل بودن خامه است که در این صورت مقداری پودر خامه خشک اضافه می کنیم

 

شیر را برای تهیه بستنی حتماً بجوشانید. اگر کیفیت ثعلب( ماده پودری شکلی است که معمولاً برای غلیظ کردن بستنی ها و بعضی از مرباها مورد استفاده قرار می گیرد) پائین بوده ویا مقدار آن برای تهیه بستنی کم باشد، در این شرایط بستنی کشدارنشده و حالت یخی به خود می گیرد، پس بهتر است به مقدار تعیین شده توجه شود برای تهیه بستنی حتما شیر را بجوشانید. از خامه پر چرب 35٪ به بالا استفاده کنید . ثعلب باید مرغوب باشد تا بستنی دچار یخ زدگی نشده و کشدار شود

 

بستنی سنتی,طرز تهیه بستنی سنتی خانگی,آموزش بستنی سنتی ایرانی

 

اگر شکر بستنی بیشتر از میزان داده شده باشد، بستنی نمی بندد. هر چه مقدار ثعلب زیاد باشد بستنی کشدارتر می شود. (البته نه بیشتر از حد مجاز) بهتر است برای زود بسته شدن بستنی به روش سنتی آن را در سینی های لبه دار فلزی بریزید و هر بار با کاردک آن را هم بزنید تا بستنی زود بسته شود. اگر کیفیت ثعلب پائین باشد یا مقدار آن برای تهیه بستنی کم باشد ، در این شرایط بستنی کشدار نشده و حالت یخی به خود می گیرد ، پس بهتر است به مقدار تعیین شده توجه شود

 

زعفران به اندازه ای اضافه کنید تا کاملا زرد شود زیرا بستنی بعد از آماده شدن کمرنگ تر می شود اگر می خواهید تیکه های خامه درون بستنی یخ نزند حتما باید از خامه پرچرب استفاده کنید خامه را کمی با چنگال بزنید وتوی یک سینی لبه دار یا یک ظرف پیرکس که کف ظرف پلاستیک فریزر پهن کنید سپس خامه را درون ظرف ریخته داخل فریزر قرار بدهید تا خودش را بگیرد خامه که دارای چربی زیاد باشد یخ نمی زند

 

بستنی سنتی,طرز تهیه بستنی سنتی خانگی,آموزش بستنی سنتی ایرانی

طرز تهیه بستنی سنتی خانگی,آموزش بستنی سنتی ایرانی

بستنی سنتی,طرز تهیه بستنی سنتی خانگی,آموزش بستنی سنتی ایرانی

طرز تهیه بستنی سنتی خانگی,آموزش بستنی سنتی ایرانی

بستنی سنتی,طرز تهیه بستنی سنتی خانگی,آموزش بستنی سنتی ایرانی

طرز تهیه بستنی سنتی خانگی,آموزش بستنی سنتی ایرانی

بستنی سنتی,طرز تهیه بستنی سنتی خانگی,آموزش بستنی سنتی ایرانی

طرز تهیه بستنی سنتی خانگی,آموزش بستنی سنتی ایرانی

بستنی سنتی,طرز تهیه بستنی سنتی خانگی,آموزش بستنی سنتی ایرانی

 

بستنی سنتی

2.5/5 - (4 امتیاز)
لینک کوتاه این مطلب: https://rzgr.ir/7Sri
ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.