عکس های شخصی آتنه فقیه نصیری + بیوگرافی آتنه فقیه نصیری

1,701

عکس های شخصی آتنه فقیه نصیری + بیوگرافی آتنه فقیه نصیری

آتنه فقیه نصیری عکس آتنه فقیه نصیری و فریبرز عرب نیا آتنه فقیه نصیری ویکی پدیا آتنه فقیه نصیری و همسر جدیدش آتنه فقیه نصیری رفیع پیتز آتنه فقیه نصیری بازیگر آتنه فقیه نصیری بیوگرافی در 23 آبان 1347 در خانواده ای از کردهای کوچانده شدۀ کلاردشت، در شهر تهران به دنیا آمد. وی دوران کودکی خود را در چالوس گذراند.

 

آتنه فقیه نصیری , بیوگرافی آتنه فقیه نصیری , عکس های شخصی آتنه فقیه نصیری

 


وی در رشتۀ زبان اسپانیایی در دانشگاه آزاد تحصیل کرد. فقیه نصیری با بازی در مجموعۀ “خاله سارا” و نیز مجموعۀ خانه سبز (در نقش لیلی) به شهرت رسید. فریبرز عرب نیا بازیگر ایرانی همسر سابق او بود. شاید برای اولین‌بار با بازی در مجموعه خاله سارا بود که توانست مخاطبان زیادی را به خود امیدوار کند. با بازی در نقش لیلی در مجموعه خانه سبز در میان عموم به محبوبیت دست یافت و با توانائی‌هایش موفق شد در سری اول مجموعه داستان یک شهر چهره‌ای منفور – مونس توانا – ارائه کند به‌طوری که حتی کارگردان مجموعه هم از دست او عاصی شد و سرانجام پایان غم انگیزی برای نقش اول داستانش ترتیب داد!
او در سینما هیچ‌گاه نتوانست موفق باشد.

 

تنهایی رو به جمع ترجیح میده و دوست دارهزندگی آرام و دور از هیاهو داشته باشه.می توان گفت دو چیز را بیشتر از همه دوست دارد مسافرت وتنهایی.

 

 

آتنه فقیه نصیری , بیوگرافی آتنه فقیه نصیری , عکس های شخصی آتنه فقیه نصیری

 


 بیشتر اوقات خود را در تنهایی شعر میگوید و کتاب میخواند.به قالی بافی علاقه خاصی دارد و گاهی اوقات به آن می پردازد.دوست نداره کسی اون رو از حال خودش بیرون بیاره و کاری به کارش داشته باشه.به مجله و مطبوعات علاقه ای نداره و بر این باور هست که مطبوعات فقط باعث درگیر کردن ذهن به مطالب بیهوده و الکی می شود.و نمی گذارد به هدفش متمرکز شود.هیچ وقت خانواده را فدای سینما نکرده و همیشه بین سینما و خانواده تعادل برقرار کرده و مرز مشخصی برای هر دو دارد.

 

از خصوصیات بارزش اراده و پشتکار قوی است و از شکست هایش راهی برای موفقیتش می سازد.برای پیشکسوتان و بزرگان احترام ویژه ای قائل هست چه در سینما چه بیرون از سینما.از بودن در کنار بزرگان سینما لذت می برد و به بزرگان خانواده افتخار میکند.

 

آتنه فقیه نصیری , بیوگرافی آتنه فقیه نصیری , عکس های شخصی آتنه فقیه نصیری


 مدتی از دوران کودکی خود را در چالوس بوده.مدرک لیسانس زبان اسپانیایی را از دانشگاه آزاد سال 1372 دریافت کرده است.با فیلم جیب برها به بهشت نمیروند وارد عرصه بازیگری شد.او همسر سابق فریبرز عرب نیا (بازیگر) بود که در فیلم های سال های بیقراری – کاکادو – من زمین را دوست دارم – آهوی وحشی با هم همکاری داشتند.و شاید به جرات بتوان گفت مسبب افت مقطعی آتنه در سینما همین علت بود.و به نوعی مانع پیشرفت آتنه شد.

 

آتنه فقیه نصیری , بیوگرافی آتنه فقیه نصیری , عکس های شخصی آتنه فقیه نصیری

 

 از معدود بازیگرایی هست که با توکل به استعداد و توانایی خودش و بدون پارتی یا هرچیزی که اسمش هست وارد سینما و بازیگری شد وتوانایی خود را به همگان ثابت کرد.در ابتدا قرار بود در اسفند سال 1367 درفیلم مسافران بازی کند ، ولی به دلایلی از این کار کنار کشید و خانم شمسایی جایگزین او شد.


اولین فیلم سینمایی را در تابستان 1368 با نام جیب برها به بهشت نمی روند بازی کرد و به دلیل این که هم از لحاظ چهره وهم نوع بازی با سایرین تفاوت زیادی داشت و در کل چهره جدید به حساب می آمد مورد توجه بسیاری از کارگردانان قرار گرفت در او اواسط 1370 با بازی در سریال خاله سارا توانست خود را به مردم بشناساند و در ادامه با بازی در سریال خانه سبز به محبوبیت رسید.برای بازی در فیلم در کمال خونسردی کاندیدای بهترین بازیگر زن شد. در سال 1382 داور جشنواره بود. در کل آتنه در سریالها خیلی موفق تر بوده تا فیلمهای سینمایی.

 

آتنه فقیه نصیری , بیوگرافی آتنه فقیه نصیری , عکس های شخصی آتنه فقیه نصیری

 


 به دلیل داشتن چهره معصومانه و شخصیتی که دارد هر نقشی به او نمی آید و تقریبا همین قضیه باعث شده که نقشهای مشابه به ایشان پیشنهاد شود . البته جدای از نوع فیلمنامه وی همیشه نقش خود را به بهترین شکل ممکن ارائه میکند.او بین سالهای  70 تا 75 جزء پر کارترین بازیگران بوده است.آتنه از جمله بازیگرانی هست که واقعا در حقش بی انصافی شده و بازیگری که سالها در سینما وتلویزیون فعالیت داشته و همیشه جزو بازیگران خوب بوده ولی هیچ گونه تقدیر شایسته ای از او به عمل نیامده و استعداد او در این سالها ناشناخته مانده است.

 

در واقع سینمای ما دچار باندبازی شده که این امر در بسیاری از انتخابات جشنواره ای و سایر مراسم و جوایز به کلی مشهود است و می توان گفت بیشتر انتخابات از روی سلیقه هست نه عملکرد هنرمندان.(البته با احترام به هنرمندانی که به طور شایسته انتخاب می شوند).به امید روزی که فقط عملکرد و نوع بازی بازیگران مورد بررسی قرار بگیرد.

 

فیلم های سینمائی آتنه فقیه نصیری


جیب برها به بهشت نمی روند (ابوالحسن داودی، 1370)
دو نفر و نصفی (یدالله صمدی، 1370)
بندر مه آلود (امیر قویدل، 1371)
آهوی وحشی (حمیدخیرالدین، 1371)
بلوف (ساموئل خاچیکیان، 1372)
من زمین را دوست دارم (ابوالحسن داودی، 1372)
در کمال خونسردی (سیامک شایقی، 1373)
کاکادو (تهمینه میلانی، 1373)
غنچه های باغ پردیس (ویدئویی، 1373)
سال های بی قراری (مسعود نوابی، 1374)
من و پنجره و دیگر هیچ (کوتاه، 1374)
سفر به فردا (محمدحسین حقیقی، 1380)
قارچ سمی (رسول ملاقلی پور، 1380)
مزرعه پدری (رسول ملاقلی پور، 1381)

بخشی از مجموعه های تلویزیونی:
داستان یک شهر (مجموعه، اصغر فرهادی، 1378)
دختران (مجموعه، اصغر توسلی، 1379)
بیگانه ای میان ما (مجموعه، احمد امینی، 1382)

 

جوایز و انتخابها آتنه فقیه نصیری

 

>> کاندید سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول زن (در کمال خونسردی)

[ دوره 13 جشنواره فیلم فجر (مسابقه سینمای ایران) – سال 1373 ]

 
بیشترین همکاری های آتنه فقیه نصیری

 

* جلال معیریان (تدوین،چهره پردازی،) (در 5 فیلم ) ==>

* آتیلا پسیانی (بازیگران،کارگردانی،) (در 4 فیلم ) ==>

*جمشید هاشم پور (بازیگران،) (در 4 فیلم ) ==>

* علی اصغر پورهاجریان (جلوه های ویژه،) (در 4 فیلم ) ==>

*فریبرز عرب نیا (بازیگران،فیلمنامه،) (در 4 فیلم ) ==>

* حسن قلی زاده (تهیه و تولید،جلوه های ویژه،عنوان بندی،فیلمبرداری،فیلمنامه،کارگردانی،) (در 4 فیلم ) ==>

* حسین قناعت (فیلمنامه،کارگردانی،) (در 3 فیلم )

* محمدرضا علیقلی (تهیه و تولید،موسیقی،) (در 3 فیلم )

* قاسم زارع زاغه (بازیگران،) (در 3 فیلم )

* علیرضا خمسه (بازیگران،فیلمنامه،) (در 3 فیلم )

* فرهاد قائمیان (بازیگران،) (در 3 فیلم )

* فریدون جیرانی (تهیه و تولید،فیلمبرداری،فیلمنامه،کارگردانی،) (در 3 فیلم )

* ناصر چشم آذر (بازیگران،موسیقی،) (در 3 فیلم )

* بهرام دهقانی (تدوین،فیلمبرداری،فیلمنامه،کارگردانی،) (در 3 فیلم )

* حسین محب اهری (بازیگران،) (در 3 فیلم )

* رسول ملاقلی پور (تدوین،تهیه و تولید،صحنه و لباس،عنوان بندی،فیلمنامه،کارگردانی،) (در 3 فیلم )

* محمدرضا دلپاک (صدا،) (در 3 فیلم )

* خسرو خان محمدی (بازیگران،تهیه و تولید،) (در 2 فیلم )

* محمدحسن نجم (تهیه و تولید،) (در 2 فیلم )

* پوریا آذربایجانی (فیلمبرداری،) (در 2 فیلم )

* اصغر عبدالهی (فیلمنامه،کارگردانی،) (در 2 فیلم )

* روبیک منصوری (بازیگران،تدوین،صدا،عنوان بندی،موسیقی،) (در 2 فیلم )

* محمود موسوی نژاد (صدا،) (در 2 فیلم )

* مهدی میامی (بازیگران،تهیه و تولید،) (در 2 فیلم )

* جهانگیر میرشکاری (بازیگران،صدا،) (در 2 فیلم )

* یوسف صمدزاده (بازیگران،تهیه و تولید،فیلمنامه،) (در 2 فیلم )

* فواد نجف زاده (عکس،فیلمبرداری،) (در 2 فیلم )

* فرخ لقا هوشمند (بازیگران،) (در 2 فیلم )

* بیژن محتشم (جلوه های ویژه،چهره پردازی،) (در 2 فیلم )

* بهروز معاونیان (بازیگران،صدا،) (در 2 فیلم )

 

آتنه فقیه نصیری , بیوگرافی آتنه فقیه نصیری , عکس های شخصی آتنه فقیه نصیری

 

آتنه فقیه نصیری در کارنامه اش سال ها تجربه کار تصویر دارد اما خیلی وقت است از سینما فاصله گرفته. به گفته فقیه نصیری دلیل این دوری فقط این بوده که در این سال ها پیشنهاد سینمایی نداشته، به همین سادگی. خودش می گوید جلوی بعضی بحران ها را توی زندگی نمی شود گرفت، مثل بحران میانسالی و برای بازیگران زن ایرانی، «بحرانی که تا بیایی به آن عادت کنی آزاردهنده است ولی بعد کم کم آن را به عنوان یک واقعیت می پذیری»

 

محال است شما نسل چهارمی ها، آتنه فقیه نصیری را در نقش خاله سارا به یاد بیاورید. خاله سارای دهه 70، این روزها سومین دهه فعالیت هنری اش را می گذراند و به تازگی در نقش زهره سریال «شمعدونی»  بازی کرده. فقیه نصیری با کمدی های پرتماشاگری مثل «جیب برها به بهشت نمی روند» و «دو نفر و نصفی» به سینما معرفی شد و بعد از آن در سریال های موفقی مثل «داستان یک شهر»، «کت جادویی» و «جراحت» بازی کرد.

 

او بازیگری است که در ژانر کمدی و جدی، نقش های متنوعی را تجربه کرده اما از آن بازیگرانی نیست که به آسانی زیر بار تعریف و تمجیدهای ما برود. تقریبا همه انتخاب های فقیه نصیری تا امروز نتیجه مثبت داشته و به کارهای پربیننده تلویزیون تبدیل شده اند. خودش معتقد است برخوردش با نقش هایش ساده تر از آن چیزی است که ما فکر می کنیم. بزرگترین چالشش هم دلهره بابت نتیجه کار است. سریال «شمعدونی»  بهانه ای شد تا با او گپی بزنیم درباره تجربیات گذشته و امروزش و دیدگاهش نسبت به سینمای کمدی این سال ها.

 

شما اوایل دهه 70، با بازی در فیلم هایی مثل «جیب برها به بهشت نمی روند» و «دو نفر و نصفی» سینمای کمدی آن سال ها را تجربه کردید؛ سینمایی که ابوالحسن داوودی و یدالله صمدی سردمداران آن بودند. حالا بعد از دو دهه، نسل تازه ای از کارگردانان مثل رضا عطاران و سعید آقاخانی جایگزین نسل قبل شده اند. چقدر پیگیر کمدی های اخیر بوده اید؟ – کم و بیش دنبالش کرده ام. فکر می کنم در مقایسه با گذشته همه چیز خیلی فرق کرده و فیلم های خیلی بهتری ساخته می شوند.

 

آتنه فقیه نصیری , بیوگرافی آتنه فقیه نصیری , عکس های شخصی آتنه فقیه نصیری

 

تفاوت شان را در چی می بینید؟

– کمدی های امروزی به مسائلی می پردازند که قبلا امکان پرداختن به آنها نبود یا کسی نبود که دلش بخواهد به چنین مسائلی بپردازد. فیلم های امروز نگاه اجتماعی دارند، صرف سرگرمی ساخته نمی شوند و این اتفاق خیلی خوبی است.

 

در سریال شمعدونی شما جنس متفاوتی از کمدی را تجربه کرده اید، ضمن اینکه در دو دهه مختلف با دو سبک متفاوت بازی کرده اید؛ به نظرتان این یکجور پوست اندازی نیست؟ چطور خودتان را با این تغییر وفق داده اید؟

– راستش به سختی! اول باید این را بگویم که من آدم کم اعتماد به نفسی هستم؛ یعنی در شروع هر کاری اصلا اعتماد به نفس انجامش را در خودم نمی بینم، چه برسد به اینکه قرار باشددر یک کار کمدی که با کارهای قبلی ام متفاوت است، بازی کنم. در نتیجه با ترس و لرز خیلی زیادی دست به انتخاب می زنم و این تفاوتی که از آن حرف می زنید برایم خیلی وحشتناک است. همیشه نگران نتیجه اش هستم ولی خب در نهایت کارم را انجام داده ام و نتیجه اش هم بعد از آب درنیامده. مسئله این است که من اعتماد به نفس کافی ندارم

 

خیلی جالب است، چون حتی سریال هایی مثل «خاله سارا» (فرامرز باصری)، «عید آن سال ها» (سعید ابراهیمی فر) و «داستان یک شهر» (اصغر فرهادی) که در آنها نقش جدی داشته اید، زمان خودشان تبدیل به کارهای موفق و پرمخاطبی شدند. من حتی می خواستم بپرسم این شم انتخاب از کجا می آید که فارغ از فیلمنامه و اسم کارگردان، همیشه روی کارهای موفق دست گذاشته اید؟

 

ولی شما بازیگر ریسک پذیری هستید و کار کردن با کارگردان های مختلف را در ژانرهای متفاوت تجربه کرده اید. به نظرم انتخاب های شما باعث شده کارنامه حرفه ای موفقی داشته باشید. – من هیچ شم خاصی ندارم، این اتفاق فقط از روی خوش شانسی و بازی بخت بوده.

 

– به هر حال، من آدم تنوع طلبی هستم. شخصیتم این شکلی است که از تکرار بدم می آید. در هر موردی که می خواهد باشد. حتی تکرار در زندگی روزمره هم من را خسته می کند. از طرفی فکر می کنم از آدم های مختلف می توانم چیزهای متفاوتی یاد بگیرم و این خودش تجربه ای می شود برای زندگی من؛ نه فقط یک تجربه کاری که تمام شود و برود پی کارش. به همین خاطر، فکر می کنم حالا با این کارگردان که نوع کارش متفاوت است، کار کنم و ببینم این آدم قرار است چه چیز جدیدی به من یاد بدهد. به همین دلیل ریسک می کنم.

 

آتنه فقیه نصیری , بیوگرافی آتنه فقیه نصیری , عکس های شخصی آتنه فقیه نصیری

 

انگار طبقه متوط رو به بالا در کارهای مهران مدیری و سروش صحت نقش پررنگ تری دارد اما فضای کارهای رضا عطاران یا سعید آقاخانی بیشتر درگیری های طبقه متوسط رو به پایین را نشان می دهند. شما با کدام شان احساس راحتی بیشتری دارید؟ فکر می کنید اگر قرار باشد یک روز با عطاران یا آقاخانی همکاری کنید، می توانید جنس بازی تان را به فضای کارهای آنها نزدیک کنید؟

 

– اگر متن خوب باشد، بله تجربه اش می کنم. البته اگر مردم آدم را بپذیرند. چون مردم معمولا به یک کاراکتر از آدم عادت می کنند و بعد شکستن آن تصویر ذهنی کار سختی است اما در مورد کمدی آقای صحت که ازش حرف زدید، به نظرم اتفاقا این کار، طبقه متوسط معمولی را نشان می دهد. در همین سریال «شمعدونی»  ما با یک خانواده کارمند روبرو هستیم یا مثلا شخصیت عطا، صاحب کارواش است؛ یعنی آدم اشرافی بی نیاز نمی بینیم. اتفاقا می بینیم که این خانواده با مشکلات یک خانواده از طبقه متوسط روبرو است.

 

یعنی تا حالا شده مردم اشاره کنند به بازی خاصی که از شما دیده اند یا شما را به اسم آن کاراکتر بشناسند؟

– بله، خیلی پیش آمده یا مثلا بارها اتفاق افتاده ازم بپرسند چرا نقش یک آدم عصبانی را بازی کرده ای؛ به تو اصلا نمی آید نقش های این مدلی بازی کنی! برایشان این شکلی جا افتاده که بازیگر باید به نقشش بخورد و اصلا به این موضوع فکر نمی کنند که تو به عنوان یک بازیگر، باید بازی در نقش های متفاوت را تجربه کنی. متاسفانه این دیدگاه بین مردم ما رایج است.

 

برویم سراغ «شمعدونی»؛ شما سریال آمریکایی «مدرن فامیلی» را دیده اید؟ بعضی ها می گویند «شمعدونی» یک جاهایی از اینس ریال الهام گرفته. به نظرتان مقایسه درستی است؟

– نه، به نظرم این مقایسه درست نیست. به نظرم نوع و شکل کار خیلی شبیه سریال های کمدی همیشگی تلویزیون نیست و این موضوع باعث می شود آدم رجوع کند به کمدی های خانوادگی که خارج از ایران ساخته می شوند اما این موضوع به خاطر متفاوت بودن ساختار این سریال است؛ وگرنه از نظر من، به لحاظ قصه و داستان هیچ شباهتی بین این دو سریال وجود ندارد.

 

آتنه فقیه نصیری , بیوگرافی آتنه فقیه نصیری , عکس های شخصی آتنه فقیه نصیری

 

پس ساختار متفاوت «شمعدونی» دقیقا به چی برمی گردد؟

– طنز «شمعدونی» یک طنز کاملا متفاوت است. جمله ای هست که می گوید آدم خودش می تواند زندگی اش را تبدیل به درام یا کمدی کند؛ یعنی نوع نگاه ما به زندگی و مشکلات است که می تواند شکل زندگی ما را بسازد. به نظرم، اتفاقی که در «شمعدونی» افتاده این است که به مشکلات زندگی روزمره دو خانواده جوری نگاه شده که می تواند کمدی باشد. در صورتی که ممکن است نویسنده دیگری عینا همین متن را بنویسد و سریالی که ساخته می شود، اشک همه را دربیاورد یا اصلا تبدیل به یک داستان خشن و پرفراز و نشیب شود که خب در تلویزیون هم زیاد می بینیم اما نکته اصلی، تفاوت نگاه کارگردان و نویسنده به مسائل زندگی است که باعث شده «شمعدونی» کار متفاوتی شود.

 

اتفاقا کاراکتر زهره که شمای نقشش را بازی کرده اید با بقیه شخصیت های سریال، تفاوت های اساسی دارد. از بقیه معقول تر و جدی تر به نظر می رسد و مدام تلاش می کند میانه داری کند. در عین حال رگه های طنزش هم تازه دارد پررنگ تر می شود. برای اینکه این شخصیت به سمت شعارزدگی نرود و یکجورهایی وصله ناجور به نظر نرسد، شما به چه راه حلی فکر کردید؟ – اصلا به این پیچیدگی که می گویید، نبود و من به سادگی فقط نقشم را بازی کردم.

 

 

یعنی این شکلی نبوده که متن بخواهد این امکان را به شما بدهد یا با کارگردان در این باره تعامل کرده باشید؟ یا حتی خودتان تنهایی به راه حلی رسیده باشید که ظرافت های نقش تان درست از کار دربیاید؟

– نه، خیلی شهودی این اتفاق افتاده. من هیچ برنامه ریزی یا فکر خاصی برای این نقش نداشتم و اتفاقا همه اش در حال غر زدن بودم که این نقش در مقایسه با شخصیت های دیگر هیچی ندارد؛ یعنی مدام به نویسنده و کارگردان غر می زدم که وقتی این شخصیت هیچ ویژگی خاصی ندارد، من باید چه کار کنم؟! ولی اگر زهره اینجوری که شما می گویید به نظر می آید، من خیلی خوشحالم که این اتفاق افتاده.

 

همیشه با نقش هایی که به شما پیشنهاد می شود، برخورد شهودی دارید؟

– نه، متفاوت است. بعضی وقت ها بعضی نقش ها یک چیزی دارند برای اینکه تو بتوانی برنامه ریزی کنی و بگویی اینجا این کار را می کنم یا آنجا فلان کار را انجام می دهم تا نقش متفاوتی از کار دربیاید، مثل نقش هایی که من در «نشانی» رامبد جوان یا «جراحت» آقای عسگرپور داشتم؛ یعنی وقتی متن را خواندم، فقط به خاطر نقش و اینکه فکر می کردم می تواند تجربه متفاوتی باشد و من می توانم برایش طراحی و برنامه ریزی کنم، قبول شان کردم. در مورد «شمعدونی» من فقط متن را دوست داشتم و اتفاقا همه اش با خودم فکر می کردم زهره در این داستان قشنگی که ازش خوشم آمده، شخصیتی خنثی است و برای این موضوع چه کار می شود کرد؟! و تا آخر کار هم این فکر با من بود.

 

این تغییر نقش از جدی به کمدی و برعکس، چقدر برایتان چالش داشته؟

– از کار جدی به سمت کمدی رفتن، همیشه این ترس را برایم داشته که ممکن است نقش لوس بشود. ممن است بی مزه بشود یا حتی ممکن است مردم آن را نپذیرند؛ یعنی خودم شخصا همیشه نگران نتیجه کار بوده ام. سر این کار هم خیلی جاها به آقای صحت می گفتم: آخه اینجا لوس می شه! آخه بی مزه می شه… آخه مردم خوششون نمی آد… همیشه وحشت این موضوع را دارمخ.

 

به نظرتان چرا یک عده اینقدر نسبت به واقعیت های خانواده های ایرانی که در سریال می بینیم واکنش منفی نشان داده اند؟ مثلا بی ادبی های عرشیا بعضی ها را حسابی عصبانی کرده… شاید این تقصیر برنامه های تلویزیونی است که همیشه دل شان خواسته همه چیز را در جامعه ما صددرصد مثبت نشان بدهند، در صورتی که واقعیت جامعه ما این نیست. واقعیت جامعه ما این است که در خانواده ها جوان معتاد وجود دارد، درد وجود دارد، بزهکار وجود دارد. واقعیت های جامعه ما این است و همه پاک و مودب و همه چیز تمام نیستند.

 

آتنه فقیه نصیری , بیوگرافی آتنه فقیه نصیری , عکس های شخصی آتنه فقیه نصیری

 

متاسفانه برنامه های تلویزیونی که ساخته می شوند، اینقدر همه آدم ها را مثبت نشان می دهند که حالا وقتی در یک سریال طنز چهره ای واقعی از خانواده یا جامعه نشان داده می شود، همه یک کلمه «بدآموزی» هم یاد گرفته اند و مدام از آن استفاده می کنند. اصلا فرض بگیریم که این واقعیتی که ما نشان می دهیم، بدآموزی دارد، از بچگی به ما یاد داده اند «ادب از که آموختی از بی ادبان»… خب از همین یک جمله استفاده کنیم که بدآموزی نشود و بچه هایمان را درست تربیت کنیم. احتمالا یاد نگرفته ایم با خودمان روبرو بشویم.

 

– همه ما، همه آدم ها وقتی بخشی از چهره واقعیت شان را می بینند، خشمگین می شوند چون آدم تقریبا هیچ وقت با شخصیت های بزهکار، دزد و قاچاقچی همذات پنداری نمی کند اما وقتی می دانی نقاط ضعفی در وجودت هست که حالا با آنها داری در قاب تصویر یا آینه ای روبرو می شوی، این موضوع می تواند تو را خشمگین کند.

با ما همراه باشید تا در ادامه عکس های جدید آتنه فقیه نصیری را مشاهده کنید.

 

آتنه فقیه نصیری , بیوگرافی آتنه فقیه نصیری , عکس های شخصی آتنه فقیه نصیری

آتنه فقیه نصیری , آتنه فقیه نصیری ویکی پدیا , آتنه فقیه نصیری و همسر جدیدش , آتنه فقیه نصیری بیوگرافی

آتنه فقیه نصیری , بیوگرافی آتنه فقیه نصیری , عکس های شخصی آتنه فقیه نصیری

آتنه فقیه نصیری , آتنه فقیه نصیری ویکی پدیا , آتنه فقیه نصیری و همسر جدیدش , آتنه فقیه نصیری بیوگرافی

آتنه فقیه نصیری , بیوگرافی آتنه فقیه نصیری , عکس های شخصی آتنه فقیه نصیری

آتنه فقیه نصیری , آتنه فقیه نصیری ویکی پدیا , آتنه فقیه نصیری و همسر جدیدش , آتنه فقیه نصیری بیوگرافی

آتنه فقیه نصیری , بیوگرافی آتنه فقیه نصیری , عکس های شخصی آتنه فقیه نصیری

آتنه فقیه نصیری , آتنه فقیه نصیری ویکی پدیا , آتنه فقیه نصیری و همسر جدیدش , آتنه فقیه نصیری بیوگرافی

آتنه فقیه نصیری , بیوگرافی آتنه فقیه نصیری , عکس های شخصی آتنه فقیه نصیری

آتنه فقیه نصیری , آتنه فقیه نصیری ویکی پدیا , آتنه فقیه نصیری و همسر جدیدش , آتنه فقیه نصیری بیوگرافی

آتنه فقیه نصیری , بیوگرافی آتنه فقیه نصیری , عکس های شخصی آتنه فقیه نصیری

آتنه فقیه نصیری , آتنه فقیه نصیری ویکی پدیا , آتنه فقیه نصیری و همسر جدیدش , آتنه فقیه نصیری بیوگرافی

آتنه فقیه نصیری , بیوگرافی آتنه فقیه نصیری , عکس های شخصی آتنه فقیه نصیری

آتنه فقیه نصیری , آتنه فقیه نصیری ویکی پدیا , آتنه فقیه نصیری و همسر جدیدش , آتنه فقیه نصیری بیوگرافی

آتنه فقیه نصیری , بیوگرافی آتنه فقیه نصیری , عکس های شخصی آتنه فقیه نصیری

آتنه فقیه نصیری , آتنه فقیه نصیری ویکی پدیا , آتنه فقیه نصیری و همسر جدیدش , آتنه فقیه نصیری بیوگرافی

آتنه فقیه نصیری , بیوگرافی آتنه فقیه نصیری , عکس های شخصی آتنه فقیه نصیری

آتنه فقیه نصیری , آتنه فقیه نصیری ویکی پدیا , آتنه فقیه نصیری و همسر جدیدش , آتنه فقیه نصیری بیوگرافی

آتنه فقیه نصیری , بیوگرافی آتنه فقیه نصیری , عکس های شخصی آتنه فقیه نصیری

آتنه فقیه نصیری , آتنه فقیه نصیری ویکی پدیا , آتنه فقیه نصیری و همسر جدیدش , آتنه فقیه نصیری بیوگرافی

آتنه فقیه نصیری , بیوگرافی آتنه فقیه نصیری , عکس های شخصی آتنه فقیه نصیری

آتنه فقیه نصیری , آتنه فقیه نصیری ویکی پدیا , آتنه فقیه نصیری و همسر جدیدش , آتنه فقیه نصیری بیوگرافی

آتنه فقیه نصیری , بیوگرافی آتنه فقیه نصیری , عکس های شخصی آتنه فقیه نصیری

آتنه فقیه نصیری , آتنه فقیه نصیری ویکی پدیا , آتنه فقیه نصیری و همسر جدیدش , آتنه فقیه نصیری بیوگرافی

آتنه فقیه نصیری , بیوگرافی آتنه فقیه نصیری , عکس های شخصی آتنه فقیه نصیری

آتنه فقیه نصیری , آتنه فقیه نصیری ویکی پدیا , آتنه فقیه نصیری و همسر جدیدش , آتنه فقیه نصیری بیوگرافی

آتنه فقیه نصیری , بیوگرافی آتنه فقیه نصیری , عکس های شخصی آتنه فقیه نصیری

آتنه فقیه نصیری , آتنه فقیه نصیری ویکی پدیا , آتنه فقیه نصیری و همسر جدیدش , آتنه فقیه نصیری بیوگرافی

آتنه فقیه نصیری , بیوگرافی آتنه فقیه نصیری , عکس های شخصی آتنه فقیه نصیری

آتنه فقیه نصیری , آتنه فقیه نصیری ویکی پدیا , آتنه فقیه نصیری و همسر جدیدش , آتنه فقیه نصیری بیوگرافی

آتنه فقیه نصیری , بیوگرافی آتنه فقیه نصیری , عکس های شخصی آتنه فقیه نصیری

آتنه فقیه نصیری , آتنه فقیه نصیری ویکی پدیا , آتنه فقیه نصیری و همسر جدیدش , آتنه فقیه نصیری بیوگرافی

آتنه فقیه نصیری , بیوگرافی آتنه فقیه نصیری , عکس های شخصی آتنه فقیه نصیری

 

آتنه فقیه نصیری

این مطلب چطور بود؟
لینک کوتاه این مطلب: https://rzgr.ir/7vQY
ممکن است شما دوست داشته باشید

نظرات بسته شده است.