پیچاق قیمه مجلسی + طرز تهیه خورش پیچاق قیمه خوشمزه اردبیلی

0 708

پیچاق قیمه مجلسی + طرز تهیه خورش پیچاق قیمه خوشمزه اردبیلی

پیچاق قیمه طرز تهیه پیچاق قیمه مجلسی آموزش پیچاق قیمه خوشمزه روش تهیه خورش پیچاق قیمه خانگی طرز تهیه پیچاقِ قیمه اردبیلی آموزش خورش پیچاق قیمه خوشمزه اردبیلی در این مطلب طرز تهیه یک خورش خوشمزه و سنتی مخصوص اردبیلی را برای شما آماده کرده ایم و در ادامه این مطلب به شما آموزش خواهیم داد.

 

پیچاق قیمه,طرز تهیه پیچاق قیمه مجلسی,آموزش پیچاق قیمه خوشمزه

 

مواد لازم برای تهیه پیچاق قیمه

 

گوشت گوسفندی خرد شده 300 گرم
پیــاز متوسط دو عدد
پیاز داغ نصف پیمــانه
تخـم مرغ چهــار عدد
خلال بادام یک پیمانه
زعفران دم‌ کرده نصف پیمانه
کره محلی 100 گرم
پودر کاری، فلفل، زردچوبه، دارچین، هل ساییده شده و نمک به میزان لازم

 

پیچاق قیمه,طرز تهیه پیچاق قیمه مجلسی,آموزش پیچاق قیمه خوشمزه

 

طرز تهیه پیچاق قیمه

 

پیازهایی که از قبل آماده کرده ایم را به صورت خلالی خرد می کنیم و با کره تفت می دهیم و تا زمانی  که طلایی رنگ شود این کار را ادامه می دهیم . حالا در مرحله بعد گوشت گوسفندی خرد شده مان را به مواد اضافه می کنیم و آن را تفت می دهیم . این کار را تا زمانی که آب گوشت کشیده شود ادامه می دهیم .

 

سپس مقداری ادویه مان که در بالا توضیح داده ایم را به گوشت اضافه می کنیم و به تفت دادن ادامه می دهیم .بعد از آن نوبت به آب می رسد ، باید آب را به مواد اضافه کنیم و اجازه دهیم که گوشت مان به صورت کامل بپزد .به خاطر داشته باشید که خلال بادام را از حدود دو ساعت قبل از شروع پخت در آب گذاشته تا خیس بخورد

 

پیچاق قیمه,طرز تهیه پیچاق قیمه مجلسی,آموزش پیچاق قیمه خوشمزه

 

بعد آن را آب کش کرده و در مقداری کره تفت دهیم. سپس در مرحله بعد می بایسد خلال بادام را به همراه زعفران به گوشت پخته شده مان اضافه می کنیم. زمانی که میزان آب خورش مان به میزان دلخواه و مورد نیازمان رسید . مقداری از خورش را تست می کنیم که آیا به طعم دلخواه مان رسیده ایم یا خیر و میزان نمک و سایر ادویه ها را در خورش اندازه می کنیم.

 

در مرحله بعد نوبت به تخم مرغ ها می رسد ؛ باید در این مرحله تخم مرغ ها را تک تک و به نوبت بشکنیم و روی خورش بریزیم . بعد از اینکه تخم مرغ ها را ریختیم باید در ظرف را ببینیدم تا تخم مرغ ها به صورت کامل بسته شود.

 

پیچاق قیمه,طرز تهیه پیچاق قیمه مجلسی,آموزش پیچاق قیمه خوشمزه

 

در مرحله آخر می بایست خورشمان را در یک ظرف بریزیم و به همراه پیاز داغ سرو نماییم . به خاطر داشته باشید که می توانید در کنار این غذا از آبغوره نیز برای طعم دادن به خورشتان استفاده نمایید.

 

همچنین این خورش خوشمزه را می توان به همراه پلوی زعفرانی سرو کرد . یکی از مدل های دیگر سرو این خورش سنتی به این صورت است که می توانید تخم مرغ ها را نیمرو کرده و در موقع سرو کردن این خورش روی آن قرار دهید و سپس نوش جان کنید.

 

پیچاق قیمه,طرز تهیه پیچاق قیمه مجلسی,آموزش پیچاق قیمه خوشمزه

طرز تهیه پیچاق قیمه مجلسی , آموزش پیچاقِ قیمه خوشمزه

پیچاق قیمه,طرز تهیه پیچاق قیمه مجلسی,آموزش پیچاق قیمه خوشمزه

طرز تهیه پیچاق قیمه مجلسی , آموزش پیچاق قیمه خوشمزه

پیچاق قیمه,طرز تهیه پیچاق قیمه مجلسی,آموزش پیچاق قیمه خوشمزه

طرز تهیه پیچاقِ قیمه مجلسی , آموزش پیچاق قیمه خوشمزه

پیچاق قیمه,طرز تهیه پیچاق قیمه مجلسی,آموزش پیچاق قیمه خوشمزه

طرز تهیه پیچاق قیمه مجلسی , آموزش پیچاق قیمه خوشمزه

پیچاق قیمه,طرز تهیه پیچاق قیمه مجلسی,آموزش پیچاق قیمه خوشمزه

 

پیچاق قیمه

این مطلب چطور بود؟
لینک کوتاه این مطلب: https://rzgr.ir/AM6X
ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.