مردان تهرانی سردمدار ابتلا به سرطان پروستات !

0 135

 مردان تهرانی سردمدار ابتلا به سرطان پروستات !

پروستات غده ای در سیستم تناسلی مردان می باشد. پروستات بیشتر منی (مایعی که حاوی اسپرم است) را تولید می کند. این غده که اندازه ای حدود یک گردو دارد در زیر مثانه و اطراف مجرای خروجی مثانه (لوله ای که ادرار را از مثانه خارج می کند) قرار دارد. سرطان پروستات یکی از بیماری های شایع مردان می باشد، با اینحال در سنین کم تر از 50 سال نادر بوده و بیشتر در مردان مسن رخ می دهد.سرطان پروستات معمولا به آرامی پیشرفت کرده و در ابتدا محدود به غده پروستات می باشد و در سایر قسمت های بدن پخش نمی شود. درحالیکه بعضی از انواع سرطان پروستات به کندی پیشرفت کرده و نیاز به درمان خاصی ندارد، سایر انواع سرطان پروستات شدید بوده و سریعا در بدن پخش می شود.پروستات بزرگ شدهسرطان پروستاتی که در مراحل اولیه یعنی زمانیکه در حد غده پروستات است و پخش نشده، شناسایی گردد، دارای شانس بیشتری برای درمان موفق می باشد.

 

سرطان پروستات

 

علایم سرطان پروستات

در مراحل اولیه سرطان پروستات ممکن است علامت و نشانه ای نداشته باشد. سرطان پروستات در مراحل پیشرفته می تواند باعث بروز علایمی همچون:

مشکل در ادرار کردن
کاهش شدت خارج شدن ادرار
خون در ادرار
خون در منی
درد عمومی در کمر، لگن یا ران ها
احساس ناراحتی در ماهیچه های لگنی
درد استخوان ها
اختلال نعوظ
انزال و ادرار همراه با درد
اگر هر نشانه و علامتی در خود دیدید که شما را ناراحت و نگران می کند، به پزشک مراجعه نمایید.

مطالب مرتبط

 

دلایل سرطان پروستات

هیچ کس در مورد دلایل اصلی ابتلا به سرطان پروستات مطمئن نیست، عوامل بسیار زیادی وجود دارد که بر ابتلا به این سرطان تاثیر می گذارند، این عوامل شامل:

سن، یکی از عواملی که خطر ابتلا به سرطان پروستات را افزایش می دهد، سن می باشد. هرچه یک مرد مسن تر باشد، خطر بیشتری وی را تهدید می کند.سابقه خانوادگی، مردانیکه در خانواده شان سابقه سرطان پروستات دارند در خطر بیشتری هستند، همچنین مردانیکه در خانواده شان بیشتر خانم ها سرطان سینه دارند، در خطر بیشتری میباشند. چاقی و اضافه وزن،مردان چاق مبتلا به سرطان پروستات در خطر بیشتری برای ابتلا به سرطان پروستات پیشرفته هستند.بیماری های مقاربتی، تحقیقات نشان می دهد مردانیکه مبتلا به سوزاک بوده اند در خطر بیشتری برای ابتلا به این سرطان می باشند.بعضی از داروها، تحقیقات نشان می دهد که مصرف روزانه داروهای ضدالتهاب باعث افزایش خطر ابتلا به این بیماری می شوند.


عوراض ابتلا به سرطان پروستات

عوارض ابتلا به این سرطان و همچنین درمان آن می تواند شامل بی اختیاری ادرار و یا اختلال نعوظ باشد. خطر مرگ در این بیماری کم بوده و حتی خیلی از مردان مبتلا به این بیماری به دلایل دیگری فوت کرده اند.سرطان پروستات یکی از شایع ترین سرطان ها در بین مردان است.متاسفانه این سرطان در کشور ما هم آمار بالایی دارد.به طوریکه در بین هر هزار نفر حدود 12 نفر مبتلا به سرطان پروستات هستند که این آمار بالایی است.

 

دبیر انجمن ارولوژی ایران با بیان اینکه میزان شیوع سرطان پروستات در مناطق مختلف کشور متفاوت است، گفت: تهران از نظر شیوع سرطان پروستات، بالاترین آمار را در کشور داراست و به ازای هر 100 هزار مرد تهرانی، 22 تا 23 نفر مبتلا به این نوع سرطان هستند.جراح کلیه و مجاری ادراری درباره دلایل موثر در افزایش آمار سرطان پروستات در تهران و برخی مناطق کشور نیز توضیح داد: بسیاری از محققان، نقش عوامل محیطی، تغذیه و رژیم پرچرب را در ابتلا به این نوع سرطان، موثر می دانند.استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران تصریح کرد: از سوی دیگر، ممکن است افرادی که در شهرهای بزرگ زندگی می کنند زودتر به مراکز درمانی مراجعه کنند، بنابراین زودتر شناسایی می شوند و آمار مبتلایان به سرطان پروستات در این شهرها بیشتر از مناطق دیگر ثبت و محاسبه شود.به گفته رئیس مرکز تحقیقات سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی بیمارستان امام خمینی، آمار ابتلا به سرطان پروستات در مناطق مختلف ایران از 5 در 100 هزار نفر تا 24 نفر در صدهزار نفر متفاوت است.

 

منبع:ایرنا

 

سرطان پروستات

این مطلب چطور بود؟
لینک کوتاه این مطلب: https://rzgr.ir/AomY
ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.