طرز تهیه قیمه مجلسی خوشمزه و خورش قیمه با گوشت چرخ کرده برای 4 نفر

0 520

طرز تهیه قیمه مجلسی خوشمزه و خورش قیمه با گوشت چرخ کرده برای 4 نفر

طرز تهیه قیمه خورشت قیمه از غذاهایی است که در ایران به کرات از آن استفاده می شود. چه در منازل و چه در انواع مراسمات می توان رد پایی از خورش قیمه را مشاهده کرد. درست کردن این خورش در جای جای ایران می تواند کمی متفاوت باشد. در این مطلب می خواهیم به کسانی که تا به الان این خورشت را درست نکرده اند آموزش تهیه این خورشت را برای 4 نفر بدهیم.

 

تهیه خورش قیمه با گوشت چرخ کرده,قیمه مجلسی برای ده نفر,خورشت قیمه بادمجان مجلسی

 

تهیه خورش قیمه با گوشت چرخ کرده

 

در جدول زیر می توانید مواد لازم خورش قیمه را مشاهده کنید. بعد از تهیه تمامی موارد زیر به سراغ آموزش بروید.

 

مواد لازم خورشت قیمه

گوشت خورشی 400 گرم
لپه 100 گرم
پیاز 400 گرم
لیمو عمانی 4 عدد
رب گوجه 1 ق غذاخوری
سیب زمینی  300 گرم
آبلیمو 1 قاشق غذاخوری
زعفران آب کرده غلیظ 2 قاشق غذاخوری
چوب دارچین 1 عدد 5 سانتی
نمک و پودر دارچین به مقدار لازم
فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم
روغن و آب به مقدار لازم

 

تهیه خورش قیمه با گوشت چرخ کرده,قیمه مجلسی برای ده نفر,خورشت قیمه بادمجان مجلسی

 

قیمه مجلسی برای ده نفر

 

1) در ابتدا 100 گرم پیاز را ترجیحا به بوصرت نگینی خرد کنید و درون قابلمه بریزید. سپس 3 ق غذاخوری روغن ریخته و حرارت دهید تا به رنگ شفاف درآید.

 

2) بعد از آماده شدن پیارداغ گوشت را که از قبل به تکه های کوچک تبدیل کرده اید را به قابلمه اضافه کنید. اجازه دهید تا تفت بخورد.

 

تهیه خورش قیمه با گوشت چرخ کرده,قیمه مجلسی برای ده نفر,خورشت قیمه بادمجان مجلسی

 

خورشت قیمه بادمجان مجلس

 

3) ممکن است بعضی از لپه ها دیرپز باشد در اینصورت یک ساعت قبل آن را در آب خیس دهید تا نرم شود. البته اجازه ندهید که له شود. 

 

4) باقیمانده پیاز را نیز به مانند مرحله اول به روش نگینی خرد کرده و با 3 ق روغن تفت بدهید و سپس به آن زرد چوبه و رب کوجه اضافه کنید تا مجدد تفت بخورد.

 

5) بعد ازجمع شدن آب گوشت، 2 لیتر آب جوشیده شده را بهمراه لپه و چوب دارچیت و لمو عمان به آن اضافه کرده و مخلوط کنید. اجازه بدهید که گوشت تا 2 ساعت بپزد تا به 2 پیمانه آب برسد.

 

6) در این مرحله پوست سیب زمینی را گرفته و به صورت خلالی خورد و سرخ کنید.

 

تهیه خورش قیمه با گوشت چرخ کرده,قیمه مجلسی برای ده نفر,خورشت قیمه بادمجان مجلسی

 

روش درست کردن قیمه

 

بعد از اینکه گوشت پخت. باقی موادی را که در مرحله قبل با کدیگر مخلوط کرده ایم را به آن اضافه می کنیم. حال اجازه بدهید تا به مدت نیم ساعت همه ی مواد با هم بپزند و طعمشان با یکدیگر مخلوط شود.

 

این روش یکی از وش های آسان و راحت درست مردن خورش قیمه است که می توانید برای 4 نفر تهیه کنید. اگر قصد دارید برای تعداد بیشتری درست کنید. مواد لازم را دو یا سه برابر کنید.

 

طرز تهیه قیمه

4.4/5 - (8 امتیاز)
لینک کوتاه این مطلب: https://rzgr.ir/EiMF
ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.