همبرگر خانگی با قارچ + طرز تهیه همبرگر خانگی با سیب زمینی
همبرگر خانگی با قارچ + طرز تهیه همبرگر خانگی با سیب زمینی
همبرگر خانگی طرز تهیه همبرگر خانگی با قارچ آموزش همبرگر خانگی با سیب زمینی طرز تهیه همبرگر خانگی با سویا آموزش همبرگر خانگی خوشمزه آموزش همبرگرِ خانگی در فر معمولا افراد بخاطر مضر بودن فست فود همبرگرهای بیرون رو امتحان نمی کنند ولی اگر این غذا در منزل تهیه شود یک غذای سالم بشمار خواهد رفت اگر شما هم جزو افرادی هستید که عاشق همبرگر هستید توصیه میکنم حتما ما را همراهی کرده و طرز تهیه این غذای فوق العاده خوشمزه و البته سالم و بهداشتی را فرا گیرید
طرز تهیه همبرگر خانگی
مواد لازم :
نمک وفلفل به میزان لازم
دنبه (چرخکرده) 100گرم
گوشت (چرخکرده) 400گرم
آرد سوخاری به میزان لازم
تخم مرغ 1عدد
پیاز 1عدد
سیر 2حبه
پودر سیر 2قاشق مرباخوری
پودر موسیر 1قاشق مرباخوری
طرز تهیه :
ابتدا گوشت چرخکرده و دنبه چرخکرده را با هم مخلوط کرده و خیلی خوب ورز دهید تا کاملا یکنواخت شوند. سیر و پیاز را رنده کرده و با هم مخلوط کنید و به آنها مقداری نمک اضافه کرده و آب اضافی آنها را بگیرید و به همراه تخم مرغ ،پودر سیر،پودر موسیر و فلفل به گوشت اضافه کرده و خیلی خوب ورز دهید بعد از ورز دادن گوشت شروع به اضافه کردن آرد سوخاری کنید.آرد را کم کم به گوشت اضافه کرده و هربار آن را به خوبی ورز دهید
برای بدست آوردن مقدار دقیق آرد سوخاری باید پس از پاشیدن مقداری آرد گوشت را چند دقیقه ورز دهید ، اگر پس از این مدت مشاهده کردید که گوشت بافت نرم و آبدار و در عین حال خوبی دارد پس آرد شما کافی بوده است ، اگر گوشت کمی شل و بد فرم بود میتوانید مقداری دیگر آرد سوخاری به آن اضافه کنید اضافه کردن آرد را تا زمانی که بتوانید به گوشت شکل دهید ادامه دهید. اما مراقب باشید که زیاد آرد نریزید تا گوشت پس از پخت خشک نشود
گوشت آماده شده را به قسمت های دلخواه تقسیم کنید و هر قسمت را به شکل یک دایره در آورید ، دایره های آماده همبرگر را روی کاغذ روغنی یا کیسه فریزر قرار داده و برای یک ساعت درون یخچال قرار دهید.سپس آنها را روی ذغال کباب کرده یا درون تابه سرخ کنیددر صورت تمایل به جای دنبه از کره استفاده کنید. میتوانید از مقداری سبزی معطر هم داخل همبرگز استفاده کنید
میتوانید همبرگرها را بصورتی که گفته شد درون فریز منجمد نموده و در موقع لزوم از آنها استفاده کنید همبرگر ساندویچی است که از گوشت چرخکرده در میان یک نان گردِ تهیه میشود. اگر گوشت گاو کبابشده یا سرخکرده را با نان گرد و مخصوص همبرگر، کاهو، سس، پیاز و مخلفات دیگر همراه کنید، خودتان هم میتوانید حتی در خانه همبرگر بسازید که از غذاهای بیرونی یا همان فستفودها سالمتر و مطمئنتر است
میتوانید همبرگرها را بصورتی که گفته شد درون فریز منجمد نموده و در موقع لزوم از انها استفاده کنید.در صورت امکان همبرگر را روی زغال یا کبابپز تهیه کنید. اگر آن را سرخ میکنید، تابه را فقط چرب کنید بعد از سرخ کردن هر سری همبرگر، تابه را با حوله کاغذی پاک کنید تا چربیهای سوخته پاک شود هرگز حرارت را زیاد نکنید، چون دور همبرگرها سرخ شده و مرکز آن خام میماند و گوشت باد میکند
هرگز حرارت را خیلی کم نکنید، چون همبرگر آب میاندازد اگر در بافت برگر از پنیر استفاده میکنید، آن را زود به زود برگردانید اگر روی همبرگرتان از پنیر استفاده میکنید، پس از اینکه آماده شد آن را برگردانید، سپس ورقه پنیر تست یا چدار را که به دمای محیط رسید روی آن قرار داده و پس از یک دقیقه آن را داخل نان بگذارید میتوانید نان را نصف کرده و هرقسمت را از داخل روی گریل یا در تابه کمی سرخ کنید همیشه مخلفات برگر را در قسمت بالای نان قرار دهید
طرز تهیه همبرگر خانگی با قارچ , آموزش همبرگر خانگی با سیب زمینی
طرز تهیه همبرگر خانگی با قارچ , آموزش همبرگر خانگی با سیب زمینی
طرز تهیه همبرگر خانگی با قارچ , آموزش همبرگر خانگی با سیب زمینی
طرز تهیه همبرگر خانگی با قارچ , آموزش همبرگر خانگی با سیب زمینی