طرز تهیه پای کدو تنبل کامل
طرز تهیه پای کدو تنبل کامل
امروز برای شما در بخش آموزش دسر روزگار طرز تهیه پای کدو تنبل را آموزش داده ایم که بسیار خوشمزه است و امیدواریم از خوردن ان لذت ببرید در بخش آموزش تصویری آشپزی روزگار هر روز یک غذای خوشمزه و لذیذ منتظر شماست
مواد لازم پای کدو تنبل کامل
450 گرم کدو تنبل
420 گرم شیر غلیظ
دو عدد تخم مرغ بزرگ
یک قاشق چای خوری دارچین
نصف قاشق چای خوری زنجبیل
نصف قاشق چای خوری جوز هندی
نصف قاشق چای خوری نمک
طرز تهیه پای کدو تنبل کامل
ابتدا فر را روشن کرده و روی دمای 425 درجه فارنهایت برابر با 220 درجه سانتی گراد قرار می دهیم و سپس در یک کاسه کدو تنبل ، شیر تغلیظ شده شیرین ، تخم مرغ ، دارچین ، جوز هندی ، زنجبیل و نمک را ریخته و به هم می زنیم تا کاملا یک دست شوند و 15 دقیقه زمان می دهیم تا خمیر جا بیافتد
سپس دمای فر ار به 175 درجه سانتی گراد کاهش داده و مواد را که آماده کرده بودیم به مدت 35 تا 40 دقیقه درون فر قرار می دهیم.سپس از فز خارج کرده و اجازه می دهیم تا خنک شود و تزئین می کنیم
پای کدو تنبل
تهیه و ترجمه در تیم روزگار