انواع انجیر خشک استهبان
انواع انجیر خشک استهبان
انجیر خشک را میتوان یکی از مقوی ترین خشبکار معرفی کرد که البته یکی از برندترین و معروف ترین انجیرخشک های جهان انجیز خشک به نام انجیر خشک استهبان شیراز است که نحوه اب دادن آن به صورت دیم می باشد و رشد و برداشت آن به صورت ارگانیک و طبیعی بوده و عاری از استفاده از انواع کودهای شیمیایی و کود حیوانی میباشد. قابل ذکر است بدانید هر چند سال یکبار خاک زیر درخت را تعویض میکنند تا حین آنکه مواد لازم به درخت میرسد خاک نیز حاصل خیز شود.
ویژگی مهم یک انجیر خوب شیرازی میزان دهن باز بودن آن است. انجیر به هر اندازه ای نور، آب و مواد مغذی بگیرد میزان دهن باز بودن آن بیشتر میشود و ارزش غذایی آن نیز بالا میرود. این نوع انجیر ها بدون دخالت انسان و با نور خورشید روی درخت خشک میشوند به همین دلیل زمانیکه از میوهخشک یاد میشود طبیعی ترین نوع میوهخشک را انجیر خشک میدانند. انجیر استهبان زمانی که خشک میشود بر زمین افتاده سپس کشاورزان با جمع آوری آنها و قرار دادن دردسته بندی مخصوص خودشان، انجیرها را به انبار ارسال میکنند. فروش انجیر خشک استهبان بازار بسیار گسترده ای را در میان خشکبار به خود اختصاص داده است. قسمت عمده ای از آن نیز به انجیر خشک صادراتی تعلق گرفته است. اگر نیاز به راهنمایی دقیق دربارۀ خرید انجیر خشک استهبان دارید، ما این اطلاعات را برای شما جمع آوری کردهایم
.
ناگفته نماند که ما در شرکت بالسی سالها تجربه خود را بکار گرفتهایم تا انجیر خشک استهبان، ضمن حفظ کیفیت، از بهداشت مطلوب مورد انتظار مشتری برخوردار باشد.
عکس انجیر خشک 101 پرک استهبان
انواع انجیر خشک استهبان بر اساس اندازه:
- : AAAS این انجیر قطر آن بیشتر از 23 میلیمتر است و دارای بزرگترین اندازه است.
- AAS : قطر این نوع انجیر بین 18 تا 23 میلیمتر است.
- AS : این نوع انجیر بین 15 تا 18 میلیمتر قطر دارد.
- :B انجیر نوع Bبین 10 تا 15 میلیمتر قطر دارد و معمولا برای کارخانجات استفاده میشود.
عکس انجیر خشک AAAS استهبان
انواع انجیر خشک استهبان بر اساس رنگ:
مرغوب ترین رنگ برای انجیر استهبان رنگ زرد میباشد. البته ممکن است رنگ انجیر به قهوه ای نیز مایل باشد که نشان بر پایین بودن کیفیت آن است. جهت نشان دادن کیفیت انجیر ها از S در کنار اسم آنها یاد میشود.
انواع انجیر خشک استهبان بر اساس سایز دهن باز بودن:
باغداران و خریداران انجیر به منظور شناسایی میزان شکاف انجیر، اصطلاحات متعددی را برای آنها تعریف کرده اند که به بیان چند مورد پرکاربرد از آنها میپردازیم:
- انجیر صد یِک پرک : به انجیرهایی میگویند که دهان بسته نیستند و دارای شکاف هستند.
- انجیر کلیدی: از خانواده انجیرهای صدیک میباشد که دارای شکافی به ابعاد یک سوراخ کلید است.
- انجیر شکفته: از خانواده انجیرهای صدیک میباشد که دارای شکافی 2 برابر بیشتر از انجیر کلیدی است.
- انجیر پرک: به انجیرهایی میگویند که نیمی از بدنه آنها شکافته شده (خندان) است.
- انجیر سوپر پرک: به انجیرهایی میگویند که بیشتر از نیمی (سه چهارم) از بدنه آنها شکافته شده (خندان) است.
عکس انجیر خشک AAS استهبان
فواید انجیر خشک استهبان:
طبیعت انجیر گرم و تر میباشد. همچنین انجیر خشک استهبان یک منبع غنی از کلسیم، پتاسیم، فسفر، منیزیم، امگا 3، اسیدهای چرب امگا 6 و فیتواسترول میباشد.
خواص انجیر خشک استهبان:
- فیبر موجود در میوه انجیر برای افرادی که قصد کاهش وزن دارند بسیار مناسب است. فیبر موجود در مواد غذایی ارتباط معکوسی با وزن و درصد چربی موجود در بدن دارد.
- دمنوش شیر و انجیر خشک یک معجون بسیار مفید برای سلامت دندان و دهان است. جهت گرفتن نتیجه مطلوب این دمنوش را باید سه بار در روز مصرف کنید.
- انجیر استهبان سرشار از آنتی اکسیدانی به نام فنول است. این آنتی اکسیدان با از بین بردن رادیکالهای آزاد باعث پیشگیری از ابتلا به بیماریهای حملههای قلبی و سرطان میشود.
- پتاسیم یک عنصر مفید جهت کنترل فشار خون میباشد. شما با مصرف انجیر خشک استهبان که سرشار از پتاسیم میباشد، میتوانید فشار خون خود را کنترل کنید.
- فیبر موجود در انجیر خشک استهبان باعث جلوگیری از ابتلا به سرطان سینه میشود.
- انجیر با داشتن امگا3 و امگا 6 باعث تقویت مغز و اعصاب میشود.
- مصرف انجیر خشک باعث تقویت و رشد بسیار عالی مو میشود.
- انجیر با جلوگیری از رشد سلولهای سرطانی باعث پیشگیری از ابتلا به سرطان روده بزرگ میشود.
- انجیر حاوی کلسیم بسیاری میباشد که این ماده مغذی باعث افزایش تراکم استخوان و استحکام استخوانها میشود.
عکس انجیر خشک ASاستهبان