دسر شارلوت سلطنتی + طرز تهیه دسر شارلوت شکلاتی

0 845

دسر شارلوت سلطنتی + طرز تهیه دسر شارلوت شکلاتی

دسر شارلوت طرز تهیه دسر شارلوت سلطنتی آموزش دسر شارلوت شکلاتی طرز تهیه دسر شارلوت توت فرنگی آموزش دِسر شارلوت آناناس طرز تهیه دِسر شارلوت با رولت شارلوت یکی از انواع دسر و کیک‌های اسفنجی است. شارلوت یک نوع دسر است که می تواند سرد یا گرم استفاده شود. همچنین می تواند به عنوان یک "کیک سرد" شناخته شود.در شارلوت دور تا دور و کف قالب از نان، کیک اسفنجی و یا بیسکویت / کوکی ها استفاده می شود که پس از آن با پورهای از میوه ها و یا کرم باواریا پر می شود . همچنین می تواند با استفاده از لایه های پودرهای سوخاری تهیه شود.

 

دسر شارلوت,طرز تهیه دسر شارلوت سلطنتی,آموزش دسر شارلوت شکلاتی

 

طرز تهیه دسر شارلوت

 

مواد لازم

 

رولت خامه ای                               20 عدد

ژلاتین                                       10 ورق

شیر                                   500 میلی لیتر

زرده تخم مرغ                                6 عدد

شکر                                     220 گرم

آرد گندم                         5 قاشق غذاخوری

وانیل                       یک قاشق چای خوری

 

دسر شارلوت,طرز تهیه دسر شارلوت سلطنتی,آموزش دسر شارلوت شکلاتی

 

طرز تهیه

 

برای تهیه شالوت ابتدا شروع میکنیم به تهیه کرم پاتی،زرده های تخم مرغ را یک به یک ابتدا در پیاله ای بشکنید و در صورت سالم بودن به کاسه ای بزرگ منتقل کنید پس از شکستن تمامی تخم مرغ ها ،شکر و وانیل را نیز به روی آن بپاشید و با همزن خوب هم بزنید تا پف کرده و وقتی با قاشق مایع را بلند میکنید کش دار شده باشد

 

آنگاه آرد را به همراه مقداری از شیر به آن بیفزایید و با همزن،هم بزنید تا خوب در یکدیگر مواد حل شوند و مایع یکدستی داشته باشید و مایع رقیق شود. سپس توسط یک همزن چوبی باقی شیر را تماما اضافه کنید و هم بزنید و در مایع را در قابلمه ای بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا بمرور زمان مایع شما غلیظ شود

 

دسر شارلوت,طرز تهیه دسر شارلوت سلطنتی,آموزش دسر شارلوت شکلاتی

 

آنگاه قابلمه را از روی حرارت برداشته و مواد را در ظرفی بریزید و به مدت 1ساعت در یخچال قرار دهید تا خوب سرد شود. در این زمانی که کرم پاتی در یخچال در حال آماده شدن است شارلوت را آماده کنید در کف یک قالبی که شبیه نیمکره باشد سلفون پهن کنید و رولت خامه ای ها را دور تا درو دیواره قالب مرتب بچینید

 

و کمی فشار دهید تا اگر حفره ای خالی است پر شود سپس ورق ژلاتین ها را در داخل آب سرد قرر دهید تا نرم شوند سپس از داخل آب بیرون بیاورید و داخل قابلمه یا شیرجوش بریزید و روی بخار کتری در حال جوش قرار دهید تا کاملا ذوب شود

 

دسر شارلوت,طرز تهیه دسر شارلوت سلطنتی,آموزش دسر شارلوت شکلاتی

 

کرم پاتی را پس از 1 ساعت از یخچال خارج کنید و ژلاتین ذوب شده را با آن مخلوط کنید و بعد این کرم را در داخل رولت ها چیده شده بریزید

 

و خوب روی سطح آن را صاف کنید و به مدت 6 الی 8 ساعت اجازه دهید در یخچال بماند تا شارلوت دلخواهتان خودش را بگیرد و در سینی آن را برگردانید و نوش جان کنید.

 

دسر شارلوت,طرز تهیه دسر شارلوت سلطنتی,آموزش دسر شارلوت شکلاتی

دسر شارلوت , طرز تهیه دسر شارلوت سلطنتی , آموزش دسر شارلوت شکلاتی

دسر شارلوت,طرز تهیه دسر شارلوت سلطنتی,آموزش دسر شارلوت شکلاتی

دسر شارلوت , طرز تهیه دسر شارلوت سلطنتی , آموزش دِسر شارلوت شکلاتی

دسر شارلوت,طرز تهیه دسر شارلوت سلطنتی,آموزش دسر شارلوت شکلاتی

دسر شارلوت , طرز تهیه دسر شارلوت سلطنتی , آموزش دسر شارلوت شکلاتی

دسر شارلوت,طرز تهیه دسر شارلوت سلطنتی,آموزش دسر شارلوت شکلاتی

دسر شارلوت , طرز تهیه دسر شارلوت سلطنتی , آموزش دسر شارلوت شکلاتی

دسر شارلوت,طرز تهیه دسر شارلوت سلطنتی,آموزش دسر شارلوت شکلاتی

 

 

دسر شارلوت

این مطلب چطور بود؟
لینک کوتاه این مطلب: https://rzgr.ir/Kpuf
ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.