عکس های زیبای احسان خواجه امیری همراه با همسر و پسرش

0 586

عکس های زیبای احسان خواجه امیری همراه با همسر و پسرش

 عکس احسان خواجه امیری و همسرش

عکس های زیبای احسان خواجه امیری همراه با همسر و پسرش,عکس احسان خواجه امیری و پسرش

عکس های زیبای احسان خواجه امیری همراه با همسر و پسرش,عکس احسان خواجه امیری و پسرش

عکس های زیبای احسان خواجه امیری همراه با همسر و پسرش
احسان خواجه امیری خواننده، آهنگساز و تنظیم کننده ی سرشناس موسیقی پاپ ایران در 7 آبان 1363 در تهران متولد شد. پدر وی ایرج خواننده قدیمی موسیقی سنتی ایران است.
او که در خانواده ای هنری متولد شده از 5 سالگی شروع به فراگیری موسیقی کرد، از 7 یا 8 سالگی سراغ آموختن سنتور و ویلون رفت،احسان پیانو را از خواهرش فراگرفت. 
استعداد وی در موسیقی به حدی بود که 12 سال بیشتر نداشت که برای برنامه کودک صدا و سیما آهنگسازی کرد. خواجه امیری با آهنگسازی یک مجموعه مستند موسیقی بی کلام کار حرفه ای اش را آغاز کرد. آهنگسازی آلبوم "خاطرات زندگی" برای پدرش مطرح ترین کار آن زمانش بود.
وی که در آغاز کار هدفش تنها آهنگسازی بود در 17 سالگی آلبوم من و بابام را منتشر کرد که کار مشترک وی و پدرش بود. و خودش موفقیت این آلبوم را مدیون حضور و همکاری پدرش می دانشت.خواجه امیری بعد از آن آلبوم های برای اولین بار، سلام آخر، فصل تازه، یه خاطره از فردا، عاشقانه ها، پاییز تنهایی و 30 سالگی از این خواننده روانه بازار شد. اغلب کارهای این خواننده با استقبال زیاد طرفداران موسیقی همراه بود و در طی این سالها جوایز زیادی برایش به ارمغان آورد.

احسان خواجه امیری و همسرش

عکس های زیبای احسان خواجه امیری همراه با همسر و پسرش,عکس احسان خواجه امیری و پسرش

خواجه امیری که الگوی خوانندگی اش را محمد اصفهانی میداند در طی این سالها برای چندین فیلم و سریال آهنگسازی کرده و خوانندگی تیراژ بسیاری از مجموعه های تلویزیونی را انجام داده است. همچنین خواجه امیری ترانه رسمی تیم ملی فوتبال ایران در جام جهانی 2016 برزیل را خواننده است.
احسان خواجه امیری در سال 83 با همسرش آشنا شده و بعد از 5 سال آشنایی ازدواج کردند. خودش در این رابطه گفته که از سال اول آشنایی خانواده ها با هم در ارتباط بودند و از اول قرار بود که بعد از آشنایی بیشتر ازدواج کنیم. خواجه امیری دلیل ازدواجش را همسرش میداند: "  من با اینكه از ازدواج ترس داشتم اما دیدم بدون لی‌لا (همسرم) نمی‌توانم زندگی كنم.

احسان خواجه امیری و همسرش

عکس های زیبای احسان خواجه امیری همراه با همسر و پسرش,عکس احسان خواجه امیری و پسرش

در 12سالگی برای برنامه کودک آهنگسازی کرد. کار حرفه‌ای خود را با آهنگسازی برای مجموعه مستند که موسیقی بی‌کلام بود آغاز کرد و مطرح‌ترین کارش در آن دوران آهنگسازی آلبومی به نام «خاطرات زندگی» برای پدرش بود. سازهای مختلف را امتحان می‌کرد و آموزش یک ساز را به اتمام نمی‌رساند. فقط می‌خواست آهنگساز شود و ورود خود را به عرصه خوانندگی یک شوخی می‌دانست. او در سن 17 ساگی آلبوم «من و بابا» را روانه بازار کرد که کار مشترک او و پدرش استاد ایرج بود ٬که خود او موفقیت این آلبوم را تا حد زیادی مدیون حضور پدر می‌دانست. در 19 سالگی به پیشنهاد قاسم جعفری برای ساخت موسیقی سریال غریبانه انتخاب شد، و ترانه «هر چی آرزوی خوبه …» بسیار مورد استقبال قرار گرفت.

سال 84 آلبوم «برای اولین بار» را روانه بازار کرد، که تا حدودی مورد استقبال قرار گرفت، فروش این آلبوم تا پیش از آلبوم بعدی اش بیش از 300000 نسخه بود.

اولین کنسرت او در سال 84 در کیش برگزار شد، تا کنون کنسرت‌های موفقی در شهرهای مختلف ایران برگزار کرده است، کنسرت او در سال 86 در هفت سانس در تالار وزارت کشور مورد استقبال بی نظیری قرار گرفت.

در سال 86 برای آهنگسازی و خوانندگی سریال «میوهٔ ممنوعه» انتخاب شد. بعد از پخش سریال در مهر ماه86 آلبوم سومش «سلام آخر» را روانه بازار کرد و معتقد است که احسان خواجه‌امیری را باید با این آلبوم شناخت٬به گفته او برای ذره ذره این آلبوم هزینه معنوی کرده است. هزینه آلبوم سلام آخر بیش از 5 برابر آلبوم برای اولین بار بود. فضای آن عاشقانه بود و این آلبوم در لیست پرفروش‌ترین آلبوم سال قرار گرفت. برخورد با طرفداران برایش دلچسب است و از آنان انرژی می‌گیرد. مشغله‌های کاری او باعث شده بدقول شود و علت اینکه گفته می‌شود احسان مغرور شده را می‌توان درگیری‌های کاری او دانست و اینکه اکثر کارهای هر ترانه را خودش انجام می‌دهد، و این کار وقت و انرژی زیادی از او می‌گیرد. می‌گوید از آهنگسازی برای خواننده‌های دیگر تجربه خوبی بدست نیاورده است.

احسان خواجه امیری و همسرش

عکس های زیبای احسان خواجه امیری همراه با همسر و پسرش,عکس احسان خواجه امیری و پسرش

در رمضان 87 آهنگسازی برای سریال «مثل هیچ‌کس» را به عهده گرفت. آلبوم چهارم احسان خواجه‌امیری «فصل تازه» در بهمن ماه 87 منتشر شد. این آلبوم با وجود داشتن ملودی و تنظیم قوی در حد انتظار، مورد استقبال مخاطبان قرار نگرفت اما مانند سایر آثار او به فروش بالایی دست یافت.

آلبوم پنجم او با نام «یه خاطره از فردا» با 12 قطعه در 31 شهریور 89 وارد بازار موسیقی ایران شد.

آلبوم ششم احسان خواجه‌امیری با نام «عاشقانه‌ها» پس از دو سال وقفه در هفتم آبان ماه 1391، همزمان با سالروز تولدش، منتشر شد. می‌گوید هرآنچه از من ارائه می‌شود بخشی از روح و اندیشه و زندگی من است؛ و می‌گوید عشق یعنی زنده بودن و زندگی کردن.

ترانه رسمی تیم ملی فوتبال ایران در جام جهانی برزیل را «احسان خواجه امیری» خواند. خواجه امیری برای تولید این قطعه از چهره‌هایی سرشناسی چون «روزبه بمانی» در بخش ترانه و «بهروز صفاریان» در بخش تنظیم استفاده کرده است.

خواجه امیری دو سال بعد از آلبوم «عاشقانه‌ها» هفتمین آلبوم استودیویی خود را در 29 دی ماه 1393 با نام «پاییز، تنهایی» منتشر کرد. این آلبوم قرار بود پاییز 93 منتشر شود، ولی روند صدور مجوز باعث شد، آلبوم بعد از ماه‌های محرم و صفر منتشر شود.

در سال 1394 خواجه امیری برای اولین بار اجرای تیتراژ پایانی برنامه ماه عسل را قبول کرد و قطعه بغض را برای این برنامه محبوب تلویزیونی آماده کرد.

در سال 1395 احسان خواجه‌امیری هشتمین آلبوم استودیویی خود را به نام آلبوم «30 سالگی» در تاریخ 9 شهریور 1395 روانه بازار کرد. او این آلبوم را به همسر و فرزندش تقدیم کرده است. خواجه‌امیری در این آلبوم بعد از چند سال دوباره با افشین یداللهی همکاری کرد، ترانه‌سرایی که پیش از این خواجه‌امیری تجربه‌های موفق و چشمگیری با او داشته است.

احسان خواجه امیری و همسرش

عکس های زیبای احسان خواجه امیری همراه با همسر و پسرش

 آلبوم های منتشر شده احسان خواجه امیری تا به امروز به همراه سال انتشار

من و بابا 1380
برای اولین بار 1384
سلام آخر 1386
فصل تازه 1387
یه خاطره از فردا 1389
عاشقانه‌ها 1391
پاییز، تنهایی 1393

30 سالگی 1395

احسان خواجه امیری و همسرش

عکس های زیبای احسان خواجه امیری همراه با همسر و پسرش

احسان خواجه امیری تاکنون چندین فیلم و مجموعه تلویزیونی را آهنگسازی کرده و همچنین خواننده تیتراژ بسیاری از مجموعه‌های تلویزیونی بوده است.

موسیقی سریال غریبانه، (هر چی آرزوی خوبه) سال 1383
تیتراژ سریال برای آخرین بار سال 1384
تیتراژ سریال لبه تاریکی سال 1384
موسیقی سریال از نفس افتاده سال 1385
تیتراژ پایانی سریال زیرزمین سال 1385
تیتراژ سریال پول کثیف سال 1386
موسیقی سریال میوهٔ ممنوعه (تیتراژ ابتدایی[بی کلام] – می‌شه خدا رو حس کرد[ترانهٔ تیتراژ پایانی] – آزاد آزادم – به من مؤمن نگو – هرچه دارم از تو دارم) سال 1386
موسیقی سریال مثل هیچ‌کس (تیتراژ ابتدایی – تیتراژ پایانی – رفتی که – عاقبت عشق) سال 1387
موسیقی فیلم سینمایی امشب شب مهتابه (یه شب مهتاب – شاید وقتی – ای کاش – یلدا) سال 1387
موسیقی سریال در مسیر زاینده رود (تیتراژ ابتدایی [بی کلام] – خلاصم کن [ترانهٔ تیتراژ پایانی] – شادی مکن- آرزو دارم – تو بمان) سال 1389
نابرده رنج، تیتراژ سریال نابرده رنج سال 1390
به دادم برس و شب سرمه، تیتراژهای میانی و پایانی سریال مادرانه سال 1392
تقدیر و شهید، تیتراژهای میانی و پایانی سریال ماتادور سال 1392
تاوان، تیتراژ سریال آوای باران سال 1392
شهید آب و آتش (ققنوس)، تیتراژ ویژه برنامه آب و آتش (روز آتش‌نشانی)1392
دروازه‌های دنیا، ترانه رسمی تیم ملی فوتبال ایران در جام جهانی برزیل(2014) سال 1393
بغض، تیتراژ پایانی برنامه ماه عسل سال 1394
درد عمیق، تیتراژ سریال پریا سال 1395
با توأم، تیتراژ سریال هشت و نیم دقیقه سال 1395

 

 

احسان خواجه امیری و همسرش

این مطلب چطور بود؟
لینک کوتاه این مطلب: https://rzgr.ir/N8JV
ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.