طرز تهیه سالادهای مقوی و خوشمزه مخصوص تابستان

0 336

سالاد ها یکی از محبوب ترین و پرطرفدارترین دسرها و خوراکی ها در سراسر جهان هستند که در انواع بسیار متفاوت تهیه شده و سرو می گردند. سالادها و انواع متفاوت آن ها قدمت بسیار زیادی داشته و امروزه به عنوان یکی از وعده های غذایی بویژه در رژیم غذایی افراد دارای اضافه وزن مورد استفاده قرار می گیرند. در این مقاله به نحوه آماده سازی چند سالاد خوشمزه و خواص آن ها خواهیم پرداخت. با سایت روزگار همراه باشید.

سالاد لوبیا سبز

مواد مورد نیاز

  • سیب زمینی
  • لوبیا سبز
  • سینه مرغ و یا کالباس خشک
  • ماست پرچرب و سس مایونز
  • خیارشور
  • نمک، فلفل، پودر پاپریکا
  • جعفری، گشنیز و ریحان و لیموترش
  • ذرت، هویج و یا نخودسبز

لوبیا سبز یکی از سبزیجات بسیار مفید و غنی از پروتئین است که قدرت جذب کلسیم بسیار زیادی داشته و تهیه انواع غذاهای سنتی و مدرن از جمله سالادها با این ماده غذایی بسیار پرطرفدار است.

به منظور تهیه سالاد لوبیا سبز بهتر است لوبیاهای تازه و جوان را تهیه نموده و تا حد امکان از لوبیا سبز یخ زده و یا فریز شده استفاده نکنید. لوبیا سبز را دو تکه کرده و در آب سرد بریزید، آب سرد منجر به حفظ قوام لوبیاها شده و از بدفرم شدن و لاستیکی شدن آن ها جلوگیری می نماید. بهتر است یک یا دو حبه سیر را خرد یا رنده کرده و در آب لوبیا بریزید و سپس آن را روی حرارت قرار داده و اجازه دهید به مدت چهل دقیقه کاملا بپزد. در این حالت عطر و طعم سیر به خورد لوبیاها رفته و مزه ای بسیار لذیذ در آن ایجاد می نماید.

سیب زمینی ها را آب پز کرده و به قطعات نسبتا بزرگ تقسیم نمایید. سینه مرغ آب پز شده را تکه تکه خرد کرده و با لوبیاها و سیب زمینی ها مخلوط نمایید. می توانید به جای مرغ از کالباس های نگینی خرد شده نیز استفاده نمایید. به منظور ایجاد رنگ و لعاب بیشتر و تحریک اشتهای کودکان به غذا خوردن توصیه می شود از دانه های ذرت و یا هویج حبه شده استفاده نمایید. خیار شورها را نگینی خرد کرده و به ترکیب گفته شده اضافه نمایید. خیار شور باعث طعم دهی و لذیذ کردن سالاد می شود و اضافه کردن یا نکردن آن به ترکیب سالاد کاملا سلیقه ای و دل خواه است. مواد را با هم مخلوط کرده و میزان کافی نمک ، پودر فلفل، آویشن و پودر پاپریکا به آن اضافه نموده و آن را به مدت بیست دقیقه در یخچال قرار دهید. در طی این مدت سس سالاد را تهیه نموده و اجازه دهید مواد در سرمای یخچال قوام خود را به دست آورند .

 به منظور تهیه این سس یک عدد لیموترش تازه را آب گیری نموده و یک الی دو قاشق ماست پرچرب را به آن اضافه نمایید. اگر اضافه وزن ندارید و چربی خونتان بالا نیست می توانید یک قاشق چایخوری سس مایونز را نیز به ترکیب سس اضافه نمایید. جعفری، گشنیز و شوید را ساطوری کرده و به سس اضافه کنید. حال سس آماده شده را در ترکیب سالاد ریخته و کاملا با هم مخلوط نموده و مجددا سی دقیقه تا یک ساعت در یخچال قرار دهید و سپس نوش جان نمایید.

  • سالاد کلم

سالاد کلم

مواد مورد نیاز

  • کلم برگ
  • هویج
  • ذرت و یا نخود فرنگی
  • ماست پرچرب و یا سس مایونز
  • نمک و فلفل
  • خیارشور
  • ریحان

کلم یکی از مفیدترین و محبوب ترین صیفی جات موجود در سراسر جهان است که از اصلی ترین مصارف آن در تهیه انواع سالادهای تابستانه مانند سالاد بسیار خوشمزه کلم است. کلم سرشار از کلسیم بوده و یکی از منابع غنی جهت تأمین کلسیم و ویتامین B در بدن است.

به منظور تهیه سالاد کلم، کلم برگ ها را به قطعات بسیار ریز خرد نموده و کنار بگذارید. هویج ها را کاملا پوست گرفته و با استفاده از رنده با توجه به سلیقه خودتان درشت و یا ریز رنده نموده به کلم اضافه کنید. بهتر است جهت خوش طعم نمودن سالاد از خیارشورهای نگینی خرد شده استفاده نموده و در این صورت میزان کمتری نمک به سالاد اضافه کنید. دانه های ذرت و یا نخود فرنگی را به دلخواه به ترکیب سالاد افزوده و خوب مخلوط کنید. ریحان ها را ساطوری کرده و روی سالاد بپاشید. ماست پرچرب را به سالاد اضافه کرده و خوب مخلوط نمایید. سالاد بسیار خوشمزه کلم آماده سرو نمودن است . نوش جان !

  • سالاد مرغ

سالاد مرغ

مواد مورد نیاز

  • گوشت سینه مرغ
  • فلفل دلمه رنگی
  • نخود پخته شده
  • تخم مرغ آب پز
  • لیموترش
  • روغن زیتون و یا ماست پرچرب

گوشت سفید از جمله گوشت مرغ منبع غنی از پرتئین ها است و گزینه بسیار مناسبی برای افزایش حجم عضله و کاهش چربی خون به شمار می آید. سالادهای تهیه شده با گوشت مرغ بسیار خوشمزه بوده و انواع متفاوتی دارند.

جهت تهیه این سالاد سینه مرغ را کاملا پخته و خرد نمایید (می توانید گوشت سینه را ریش ریش کرده و در سالاد استفاده نمایید، اما گوشت ریش ریش شده در زیر زبان احساس ناخوشایندی ایجاد می نماید، به همین منظور خرد کردن قطعات گوشت سینه بهتر می باشد) گوشت خرد شده سینه را به مدت 20 دقیقه در یخچال قرار دهید تا قوام خود را به دست آورد، نخود پخته شده را به گوشت مرغ اضافه نموده و با یک قاشق آبلیموی تازه ترکیب نمایید.

فلفل دلمه ای های رنگی را به قطعات کوچکی خرد کرده و به سالاد اضافه نمایید. فلفل دلمه ای های رنگی منجر به ایجاد یک طیف رنگی بسیار زیبا در سالاد شده و به شدت در تحریک اشتها و جذب کودکان به غذا مؤثر است. تخم مرغ های پخته شده را به قطعات بزرگ برش زده و به آرامی با ترکیبات مخلوط نمایید، طوری که زرده و سفیده از یکدیگر جدانشده و ظاهر زیبای خود را حفظ نمایند. یک قاشق غذا خوری روغن زیتون و یا ماست پرچرب را بنا به سلیقه خود و افراد خانواده به سالاد اضافه نموده و نوش جان نمایید.

این مطلب چطور بود؟
لینک کوتاه این مطلب: https://rzgr.ir/R9aT
ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.