حلوا شکری خانگی + طرز تهیه حلوا شکری خوشمزه

0 1,619

حلوا شکری خانگی + طرز تهیه حلوا شکری خوشمزه

حلوا شکری طرز تهیه حلوا شکری خانگی حلوا شکری با ارده آمزوش حلوا شکری مغز پسته ای حلوا شکری با کنجد طرز تهیه حلوا شکری با مغز پسته آموزش حلوا شکری خوشمزه حلواشکری خوراکی است که از کنجد کوبیده (ارده) و شکر ساخته می‌شود. این خوراکی امروزه در طعم‌های مختلف و بسته‌بندی‌های گوناگون در ایران تهیه و به بازار عرضه می‌شود. این خوراکی از خوراکی‌های مقوی و پرکالری و کم‌حجم محسوب شده و تنها در ایران و چند کشور دیگر تولید می‌شوند. به لحاظ وجود شکر در حلواشکری، استفاده از آن می‌تواند برای افراد مبتلا به دیابت مضر باشد. شیرینی حلوا ارده (حلورده) که نوع سنتی‌تر این خوراکی است، از عصاره کشمش بدست می‌آید

 

حلوا شکری,طرز تهیه حلوا شکری خانگی,حلوا شکری با مغز پسته

 

طرز تهیه حلوا شکری

 

 

مواد لازم :


آرد گندم : 210 گرم
ارده : 120 گرم
گردوی تست و خرد شده : 150 گرم
پودر نارگیل : 100 گرم
شکر : 500 گرم
آب : یک پیمانه یا 250 میلی‌لیتر
گلاب : 3 قاشق سوپ‌خوری
محلول زعفران : یک قاشق سوپ‌خوری
پودر پسته : برای تزئین
کره : در صورت نیاز

 

حلوا شکری,طرز تهیه حلوا شکری خانگی,حلوا شکری با مغز پسته

 

طرز تهیه :


آرد را روی حرارت قرار دهید و با شعله ملایم آن را تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود به یاد داشته باشید نباید رنگ آرد عوض شود. ارده را به آرد بوداده اضافه کنید و مدت 5 دقیقه روی حرارت ملایم به‌صورت مداوم هم بزنید گردوی تست و خرد شده و پودر نارگیل را به آرد و ارده اضافه کرده و در حد مخلوط شدن هم بزنید و بلافاصله به ظرف دیگری منتقل کنید

 

شکر و آب را روی حرارت قرار دهید و اجازه دهید تا شکر حل شود، بعد زعفران و گلاب را اضافه کنید و شعله را زیاد کرده تا شربت به جوش آید شربت آماده‌شده را به مواد آردی اضافه و خوب مخلوط کنید. باید دمای هر دو یکی باشد، یا هر دو داغ یا ولرم باشد. اگر حلوا سفت بود کمی کره به آن اضافه کنید و اگر شل بود نگران نباشید، چون بعد از قرار گرفتن در یخچال سفت می‌شود. قالب کمربندی را با سلفون بپوشانید، حلوا را درون آن پهن کنی

 

حلوا شکری,طرز تهیه حلوا شکری خانگی,حلوا شکری با مغز پسته

 

قاشق را با کره ذوب شده چرب کرده و روی سطح حلوا را صاف کنید روی حلوا خلال پسته بریزید و حدود 12 ساعت آن را در یخچال قرار دهید. می‌توانید این حلوا را با اسکوپ در کپسول‌های مخصوص شیرینی بریزید و با پرک بادام و پسته تزیین کنید


در ساخت حلوا ارده از کنجد سابیده که به آن ارده گفته می‌شود و بصورت مایع میباشد استفاده می شود حلوا ارده را باید در محلی خنک و دور از تابش مستقیم نور خورشید نگهداری نمود.تاریخ مصرف حلواارده توسط کارشناسان بهداشتی شش ماه پس از تولید تعیین شده.بدیهی است در صورتیکه در محل مناسبی مثل یخچال نگهداری شود مدت زمان بیشتری قابل استفاده است

 

حلوا شکری,طرز تهیه حلوا شکری خانگی,حلوا شکری با مغز پسته

 

در صورتیکه پس از مدتی شاهد وجود مقداری روغن بر روی حلواارده بودید جای هیچ نگرانی نیست چرا که این ویژگی ذاتی حلواارده است . این ماده روغنی همان روغن کنجد معروف بوده که سرشار از ویتامین است. شما میتوانید قبل از مصرف آنرا مخلوط نموده و یا روغن آنرا جدا نموده و به‌عنوان روغن مایع مصرف نمایید ارده نیز مانند حلواارده باید در محلی خنک و دور از نور مستقیم خورشید نگهداری شود


یخچال بهترین محل نگهداری ارده میباشد که میتواند تاریخ مصرف آنرا تا یکسال افزایش دهد. اگر مدتی از ظرف محتوی ارده استفاده نشود رسوب کرده و روغن آن جدا شده و یا اصطلاحا دو فاز می‌شود که ابن موضوع هیچ ربطی به نامرغوبی و یا فاسد شدن آن ندارد بلکه ویژگی ذاتی ارده است و توصیه می‌شود قبل از مصرف بدقت مخلوط گردد

 

حلوا شکری,طرز تهیه حلوا شکری خانگی,حلوا شکری با مغز پسته

حلوا شکری , طرز تهیه حلوا شکری خانگی , حلوا شکری با مغز پسته

حلوا شکری,طرز تهیه حلوا شکری خانگی,حلوا شکری با مغز پسته

حلوا شکری , طرز تهیه حلوا شکری خانگی , حلوا شکری با مغز پسته

حلوا شکری,طرز تهیه حلوا شکری خانگی,حلوا شکری با مغز پسته

حلوا شکری , طرز تهیه حلوا شکری خانگی , حلوا شکری با مغز پسته

حلوا شکری,طرز تهیه حلوا شکری خانگی,حلوا شکری با مغز پسته

حلوا شکری , طرز تهیه حلوا شکری خانگی , حلوا شکری با مغز پسته

حلوا شکری,طرز تهیه حلوا شکری خانگی,حلوا شکری با مغز پسته

 

حلوا شکری

4.5/5 - (2 امتیاز)
لینک کوتاه این مطلب: https://rzgr.ir/SH1U
ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.