ثبت سايت در ستاد پايگاه های اينترنتی كشور

0 172

ثبت سايت در ستاد پايگاه های اينترنتی كشور

مجوز سایت ستاد ساماندهی پایگاههای اینترنتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تعریف ساماندهی ثبت سايت در ستاد پايگاه های اينترنتی كشور مرکز فناوری اطلاعات و رسانه های دیجیتال مجوز رسانه های دیجیتال ثبت نرم افزار وزارت ارشاد ثبت سایت خبری ستاد ساماندهی پایگاه ­های خبری اینترنتی ، در اجرای مصوبه مورخ ٢٩/٥/١٣٨٥ هیأت محترم وزیران از سوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی (معاونت امور مطبوعاتی و اطلاع رسانی) به عنوان زیر مجموعه اداره کل امور مطبوعات و خبرگزاری های داخلی به منظور انجام امور نظارت بر سایت ها و پایگاه های خبری اینترنتی تشکیل گردید.

 

ستاد پايگاه های اينترنتی كشور

 

آموزش ثبت سايت در ستاد پايگاه های اينترنتی كشور

 

تا با ملاحظه اهمیت اطلاع رسانی در دنیای امروز و رشد سریع و تحول پویای فناوری و توسعه کاربری های فضای مجازی( الکترونیک) و گسترش  لحظه ای پایگاه های خبری، دیده بانی، حمایت و هدایت آنها و خبرگزاری ها را در قالب ارزش های فرهنگی اسلام و اهداف جمهوری اسلامی ایران و اصول سیاست های فرهنگی نظام پی گیری نماید.

 

 شرح  وظایف ستاد

١- صدور گواهی ثبت پایگاه­ های خبری اینترنتی: این ستاد هدف تسهیل روابط کاری و تجاری پایگاه های خبری اینترنتی با سایر نهادها و ارگان های دولتی و خصوصی، اقدام به صدور شناسنامه و گواهی ثبت برای مدیران مسؤول پایگاه های اینترنتی متقاضی می نماید. لازم به ذکر است بر اساس مصوبه شماره ١٧٢٤١٢/ت٤١٢٥٥ ه   مورخ ٣/٨/١٣٨٩ پایگاه های اینترنتی تأیید شده توسط وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی دارای مجوز تلقی می ­گردند.

 

مدارک مورد نیاز برای صدور مجوز فعالیت:

 

–        تکمیل فرم شناسنامه تارنما

–        تصویر اسکن شده کارت ملی

–        ارایه گواهی عدم سوء پیشینه

 

 

     داشتن حداقل سه سال سابقه فعالیت با موضوع تارنما و مدرک تحصیلی فوق دیپلم و بالاتر

٢- برنامه­ ریزی و توسعه حمایت ­ها: با تدوین آیین ­نامه حمایت از خبرگزاری ها، نشریات الکترونیک، موسسات خبری و پایگاه های اینترنتی با هدف ساماندهی حمایت ها و تعیین معیار­های حمایت و شرایط آن معین گردیده است. حمایت ­های این ستاد به پایگاه­ های اینترنتی شامل حمایت­ های مالی، استفاده از تسهیلات بیمه خبرنگاری، ارایه کارت خبرنگاری به مدیران مسؤول تارنماهای خبری شناسنامه­ دار و برگزاری نشست های مشترک با مسؤولین وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی جهت رفع چالش­ ها است.

 

٣- تذکر به تارنماها با هدف اشاعه اخلاق کریم و شایسته در فضای اینترنت کشور:

محتوای پایگاه ­های اینترنتی اعم از (ایرانی و خارجی) در ستاد ساماندهی پایگا­های اینترنتی و خبرگزاری­ های غیردولتی مورد مشاهده و بررسی قرار می ­گیرد و بنا به ضرورت پایگاه­ های فاقد صلاحیت جهت مسدود سازی به کارگروه تعیین مصادیق معرفی می شوند همچنین در صورتی که برخی تارنماهای ثبت شده در پایگاه اینترنتی samandehi.ir اقدام به انتشار مطالب نامطلوب نمایند با هدف پیشگیری از مسدود سازی پایگاه­ های اینترنتی ایرانی، از سوی کارگروه تعیین مصادیق محتوای (مجرمانه) رایانه­ ای مستقر در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، به ایشان تذکر داده می شود. (تذکرات لازم  به "پست الکترونیک" مدیران تارنماها ارسال می گردد و فرصت لازم جهت حذف بخش نامطلوب در اختیار ایشان قرار می گیرد).

 

٤- همکاری در رفع فیلتر پایگاه های اینترنتی ثبت شده در تارنمای ساماندهی:

در صورتی که پایگاهی مرتکب یکی از جرایم رایانه ­ای گردد و از سوی دبیرخانه کارگروه تعیین مصادیق فیلتر شود، مسؤولین ستاد ساماندهی پایگاه­ های اینترنتی و خبرگزاری ­های غیردولتی به عنوان یکی از اعضای اصلی هیأت کارشناسی کارگروه تعیین مصادیق موضوع را مورد بررسی قرار داده و پس از ثبت تارنما در سامانه الکترونیک ستاد مذکور و ارسال درخواست رفع فیلتر به پست الکترونیک کارگروه تعیین مصادیق (shekayat@dci.ir) – مدارک هویتی مدیران مسؤول پایگاه­ های اینترنتی را تأیید نموده و ایشان را جهت پی گیری بیشتر به دبیرخانه کارگروه مستقر در دادستانی کل کشور معرفی می ­نماید.

 

٥- مشاوره به متقاضیان:

 متقاضیانی که مایل به حضور در فضای سایبر هستند و از قوانین و مقررات حاکم بر این حوزه اطلاعی ندارند، می­ توانند به ستاد ساماندهی پایگاه­ های اینترنتی ایرانی و خبرگزاری­ های غیردولتی مراجعه نمایند. و از واحد مشاوره آنلاین (از طریق دریافت ایمیل ­های ارسالی به نشانی support@samandehi.ir ) برای کلیه سوال ­ها پاسخ دریافت نمایند.

 

 

سامانه ساماندهی پایگاه های اینترنتی

این سامانه تحت عنوان سایت ساماندهی پایگاه های اینترنتی در سال 1385 به منظور ثبت اطلاعات مدیران پایگاه های اینترنتی ایرانی تشکیل شد.همچنین این پایگاه به عنوان مرجع احراز هویت مدیران پایگاه های اینترنتی در کارگروه تعیین محتوای مجرمانه مورد استفاده قرار می گیرد. (تبصره1 ماده 21 قانون جرایم رایانه ای) به استناد این تبصره اگر پایگاهی حاوی محتوای مجرمانه باشد و در صورتیکه که مشخصات مدیر پایگاه در ساماندهی ثبت شده باشد، چنانچه وی در اسرع وقت نسبت به حذف محتوای مجرمانه اعلام شده از پایگاه خود اقدام نماید، پایگاهش فیلتر نخواهد شد.علاوه بر این به استناد آیین نامه ساماندهی و توسعه رسانه ها و فعالیتهای فرهنگی دیجیتال مصوب هیات محترم وزیران تمامی رسانه های برخط می بایست اطلاعات خود را در این سامانه ثبت نمایند.

 

سامانه جدید سایت ساماندهی

در سامانه جدید، به تمامی پایگاه های اینترنتی که مراحل احراز هویت خود را طی کرده باشند و مجوزهای لازم برای فعالیت را دارا باشند یک لوگو اعطا می شود که کاربران با مشاهده این لوگو از اطمینان خاطر نسبی از مورد تایید بودن محتوای پایگاه ها برخوردار خواهند شد.

 

ثبت سايت در ستاد پايگاه های اينترنتی كشور

این مطلب چطور بود؟
لینک کوتاه این مطلب: https://rzgr.ir/UifF
ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.