نان بروتچن آلمانی و آموزش طرز تهیه نان بروتچن خوش طعم خانگی

0 946

نان بروتچن

درست کردن نان در خانه و استفاده از آن حسابی می چسبد. نان های محلی زیادی داریم که خانم های خانه می توانند هر کدام را که دوست دارند، تهیه کنند. اما در این پست قصد داریم به سراغ یکی از نان های خوشمزه آلمانی به نام نان بروتچن برویم. معنی بروتچن به آلمانی یعنی نان کوچک. اگر می خواهید مهمانی برگزار کنید، استفاده از این نان ها برای تهیه ساندویچ بسیار مناسب است. یا اینکه از بروتچن به عنوان نان هایی که از وسط نصف می شوند و با کره خورده می شوند، استفاده کنید. با این توضیحات به سراغ آموزش آشپزی امروز می رویم که امیدواریم حتماً تهیه این را تست کنید.

 

نان بروتچن,نان المانی بروتچن,طرز تهیه نان بروتچن,طرز تهیه نان بروتچن آلمانی,نان بروتچن چیست

 

طرز تهیه نان بروتچن

 

اگر شما از آن دسته از کسانی هستید که به تهیه نان در منزل علاقه دارید می توانید دستور پخت های متنوعی را در سایت روزگار مشاهده نمایید. نان گاتا سنتی ارامنه ، نان خرمایی شیرین و خوشمزه ، نان مغزدار گردویی و دارچینی ، نان شیرمال سوغات سمنان و نان پنیری از این دست رسپی ها هستند. و اما برای تهیه نان بروتچن آلمانی در منزل مواد اولیه مندرج در جدول زیر را خریداری نمایید.

 

مواد لازم نان بروتچن
 خمیر مایه خشک 1 ق غذا خوری
 شکر 2 ق چای خوری
روغن جامد 1 قاشق غذا خوری
نمک 1 قاشق چای خوری
آرد سفید 7 پیمانه
سفیده تخم مرغ 4 عدد
شیر 1 قاشق غذا خوری

 

 

1) ابتدا کاسه ای متوسط بردارید و موارد: شکر، 1 و 1/4 پیمانه آب گرم، و خمیر مایه را درون آن انتقال دهید. سپس مواد را با هم ترکیب نمایید. حال کاسه را به مدت 10 مین به حال خود رها کنید تا روی سطح ترکیب حباب شکل بگیرد. 

 

2) در کاسه ی دیگری سفیده های تخم مرغ را ریخته و با همزن بزنید تا سفت شود به طوری که اگر کاسه را برگرداندید، سفیده نریزد. حال دوباره کاسه ی دیگری برداشته و موارد: نصف آرد، نمک و روغن جامد را به آن منتقل کنید و به مدت 2 دقیقه بهم بزنید تا یکدست شود. سپس سفیده های تخم مرغ را به این کاسه بیفزائید.

 

3) حالا هر مقدار که آرد باقی مانده است را کم کم اضافه نمایید. ترکیب کنید تا خمیری بدست آورید. زمانی که خمیر به خوبی عمل آمد آن را روی سطحی که از قبل آرد پاشیده اید قرار دهید. به مدت چند دقیقه خمیر را ورز داده و اگر نیاز بود دوباره کمی آرد بزنید تا اینکه به دست نچسبد.

 

4) حالا خمیر را به هر روشی که دوست دارید به 12 قسمت تقسیم نمایید. سینی فر را چرب کرده و خمیر های تقسیم شده را روی آن بچینید. سپس روی سینی را با پارچه ای تمیز پوشانده  و به مدت 60 دقیقه در جای گرمی قرار دهید. باید حجم خمیر دوبرابر شود. فر را با دمای 220 درجه آماده کنید.

 

5) برای مرحله بعدی ابتدا یک سینی فر خالی را در طبقه پایین بگذارید تا داغ شود. حالا برای رومال هم یک سفیده تخم مرغ را در کاسه بزنید. سپس به سفیده تخم مرغ 1 قاشق شیر اضافه و ترکیب نمایید. حالا روی هر خمیر یک یا دو برش زده و سفیده تخم مرغ را به داخل برش ها اضافه کنید.

 

6) در مرحله بعدی سینی خمیر ها را در طبقه وسط گذاشته تا روی نان ها طلایی شود. همین که رنگ روی نان ها تغییر کرد سینی را از فر خارج کنید. کمی صبر کنید تا نان آلمانی ما خنک و سپس سرو نمایید.

 

5/5 - (2 امتیاز)
لینک کوتاه این مطلب: https://rzgr.ir/XByO
ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.