مرغ کنتاکی خوشمزه + طرز تهیه مرغ کنتاکی در خانه

0 1,925

مرغ کنتاکی خوشمزه + طرز تهیه مرغ کنتاکی در خانه

مرغ کنتاکی طرز تهیه مرغ کنتاکی خانگی آموزش مرغ کنتاکی kfc طرز تهیه مرغ کنتاکی در فر اموزش درست کردن مرغ کنتاکی مرغ کنتاکی با مخلفات مرغ کنتاکی با سس مخصوص مرغ کنتاکی نوعی مرغ سوخاری است که به دلیل ترد و خوشمزه بودن طرفداران زیادی دارد. ما در اینجا طرز تهیه ی مرغ کنتاکی را تقدیم می کنیم امیدواریم مورد توجه شما واقع شود

 

 مرغ کنتاکی,طرز تهیه مرغ کنتاکی خانگی,آموزش مرغ کنتاکی با سس مخصوص

 

طرز تهیه مرغ کنتاکی

 

مواد لازم برای 4 نفر:


قطعات سینه و ران مرغ یک اندازه : از هر کدام 3 عدد متوسط (بسته به تعداد نفرات)
زعفران دم کرده : 2 قاشق چایخوری
روغن زیتون : 2 قاشق غذاخوری
آبلیمو : 1 قاشق غذاخوری
برگ بو : 1 عدد
پیاز  : هرکدام 1 عدد
آرد سفید ساده یا پف کننده : 1 پیمانه
تخم مرغ : 2 عدد
آرد سوخاری یا پودر نان خشک : 1 پیمانه
ترخون خشک، جعفری خشک، پونه کوهی (اورگانو) : هرکدام 1 قاشق غذاخوری
ادویه کاری، زردچوبه : هر کدام 1 قاشق چایخوری
سیر له شده : 1 عدد
دانه کنجد : 1 قاشق غذاخوری
فلفل قرمز پودری یا خشک شده ی آن : بسته به ذائقه
روغن مایع کانولا یا هر نوع روغن گیاهی خالص : به میزان لازم
نمک و فلفل : به میزان دلخواه

 

 مرغ کنتاکی,طرز تهیه مرغ کنتاکی خانگی,آموزش مرغ کنتاکی با سس مخصوص

 

طرز تهیه :

 

در ابتدا بهتر است پوست مرغ ها را تا آن جا که ممکن است جدا کنید، زیرا پوست مرغ حاوی مواد مضر می باشد و برای سلامتی مناسب نیست. بدون پوست هم به راحتی مواد به گوشت مرغ می چسبند. برای تهیه کنتاکی پیشنهاد می کنم مرغ ها را نیم پز کنید زیرا در این صورت مرغ شما سریعتر آماده می شود و نیاز به سرخ کردن بیش از حد و استفاده از روغن زیاد نمی باشد

 

روغنی که برای سرخ کردن استفاده می کنید باید دقت کنید که زیاد داغ نباشد تا مرغ ها نسوزد و یا آنقدر سرد نباشه که برای سرخ کردن مدت زیادی در روغن بماند. در مورد روغن برای سرخ کردن مرغ، بهترین دما، دمای 365 درجه فارنهایت یا 180 درجه سانتی گراد هست که می توانید با قرار دادن دماسنج در روغن متوجه شوید و یا چنانچه دماسنج در دسترس نبود، بهترین روش انداختن یک تکه نان کوچک 5 سانتی در روغن داغ هست. چنانچه ظرف مدت 60 ثانیه نان ترد و طلایی شد، حرارت روغن مناسب است

 

 مرغ کنتاکی,طرز تهیه مرغ کنتاکی خانگی,آموزش مرغ کنتاکی با سس مخصوص

 

مرغ کنتاکی


1 – قطعات مرغ را به  روغن زیتون، آبلیمو، زعفران دم کرده، برگ بو و نمک و فلفل آغشته کرده و به مدت حداقل 1 ساعت در یخچال قرار دهید (در این صورت گوشت مرغ پس از پختن سفت نمی شود). سپس پیاز را از وسط نصف کرده و به همراه قطعات مرغ درون آب جوش قرار دهید. نمک و فلفل و کمی سیر به دلخواه زده و به مدت 20 تا 30 دقیقه مرغ ها را نیم پز کنید(می توانید کمی زردچوبه و ادویه کاری نیز بیفزایید). سپس مرغ ها را آبکش کرده و اجازه دهید تا خنک شوند

 

2 – به ترتیب، آرد ساده را در بشقابی بریزید، تخم مرغ ها را در یک کاسه با چنگال کمی هم بزنید، آرد سوخاری یا پودر نان خشک را هم با سبزیجات خشک، ادویه کاری، زردچوبه، سیر له شده، فلفل قرمز و دانه کنجد به همراه نمک مخلوط کرده و در بشقاب دیگری قرار دهید. قطعات مرغ را کمی با آب خیس کنید تا آرد و مواد به راحتی به آن بچسبد (زیاد هم نباید خیس باشد که آب از آن بچکد فقط کمی تر شود). ابتدا قطعات مرغ را در آرد ساده بغلطانید تا اطراف مرغ ها کاملا” آغشته شود. سپس در تخم مرغ قرار دهید تا کامل آغشته شود.

 

 مرغ کنتاکی,طرز تهیه مرغ کنتاکی خانگی,آموزش مرغ کنتاکی با سس مخصوص

 

مرغ کنتاکی

 

در آخر اطراف مرغ ها را به طور کامل در مخلوط پودر سوخاری بغلطانید تا سرتاسر قطعات مرغ آغشته به پودر سوخاری شود. (چنانچه لازم بود مقدار بیشتری آرد ساده یا سوخاری اضافه کنید. بسته به تعداد مرغ ها و درشتی آن ها دارد) روغن را با توجه به توضیحات داده شده در شیرجوش کوچک عمیقی با حرارت بالا حرارت داده و قطعات مرغ را درون آن بگذارید

 

حرارت را متوسط کنید و درب آن را بگذارید حدود 2 تا 5 دقیقه کافی است تا کاملا” اطراف مرغ ها سوخاری شود. مرغ ها را هرازگاهی بچرخانید تا همه جای آن ها طلایی شود. سپس دستمال آشپزخانه را روی روزنامه قرار دهید و مرغ ها را روی کاغذ آشپزخانه بگذارید تا روغن اضافی آن خارج شود(روزنامه را برای جذب بیشتر روغن بگذارید). در ظرف مورد نظر قرار داده و با سبزیجات بخارپز شده تزیین کنید.

 

 مرغ کنتاکی,طرز تهیه مرغ کنتاکی خانگی,آموزش مرغ کنتاکی با سس مخصوص

 

نکته :


با توجه به ذائقتون شما می تونید ادویه ها رو تغییر دهید و یا سبزیجات خشک رو کم یا زیادتر اضافه کنید. چنانچه تمایل دارید رنگ مرغ سوخاری شما روشن تر شود، می توانید ادویه کاری و فلفل سیاه نریزید و سبزیجات خشک هم کمتر بریزید تا رنگ مرغتان روشن تر شود. هرچه آرد سوخاری شما بهتر و مرغوب تر باشه، طعم غذاتون خوشمزه تر خواهد شد


من از آرد مخصوص کیک که پف کننده است, استفاده می کنم که نام آن هست Self Raising Flour با این کار مرغ شما حالت پفکی پیدا می کند. در صورتی که این آرد را در اختیار ندارید, برای تهیه آن به ازای هر پیمانه آرد ساده، 2 قاشق چایخوری بکینگ پودر به آرد خود اضافه کنید

 

 مرغ کنتاکی,طرز تهیه مرغ کنتاکی خانگی,آموزش مرغ کنتاکی با سس مخصوص

 مرغ کنتاکی , طرز تهیه مرغ کنتاکی خانگی , آموزش مرغ کنتاکی با سس مخصوص

 مرغ کنتاکی,طرز تهیه مرغ کنتاکی خانگی,آموزش مرغ کنتاکی با سس مخصوص

 مرغ کنتاکی , طرز تهیه مرغ کنتاکی خانگی , آموزش مرغ کنتاکی با سس مخصوص

 مرغ کنتاکی,طرز تهیه مرغ کنتاکی خانگی,آموزش مرغ کنتاکی با سس مخصوص

 مرغ کنتاکی , طرز تهیه مرغ کنتاکی خانگی , آموزش مرغ کنتاکی با سس مخصوص

 مرغ کنتاکی,طرز تهیه مرغ کنتاکی خانگی,آموزش مرغ کنتاکی با سس مخصوص

 مرغ کنتاکی , طرز تهیه مرغ کنتاکی خانگی , آموزش مرغ کنتاکی با سس مخصوص

 مرغ کنتاکی,طرز تهیه مرغ کنتاکی خانگی,آموزش مرغ کنتاکی با سس مخصوص

 

 مرغ کنتاکی

4.5/5 - (2 امتیاز)
لینک کوتاه این مطلب: https://rzgr.ir/XNzN
ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.