آموزش مرحله به مرحله طرز تهیه برگر گیاهی بدون گوشت هندی وادا پاو

0 1,078

آموزش مرحله به مرحله طرز تهیه برگر گیاهی بدون گوشت هندی وادا پاو

برگر گیاهی این ساندویچ های نشاسته ای جزو میان وعده های معروف در سواحل بمبمئی می باشد که همراه سیب زمینی سرخ کرده و با طعم های تند و شیرین به همراه پودر نارگیل سرو می شود در بخش آشپزی روزگار با سرآشپز با همراه باشید

 

برگر گیاهی,طرز تهیه برگر گیاهی ساده,برگر گیاهی بدون گوشت

 

مواد لازم برگر گیاهی بدون گوشت

 

مواد لازم برگر گیاهی مقدار لازم
سیب زمینی 8 عدد حدود 4 کیلوگرم
روغن خردل 2 قاشق غذاخوری
دانه های خردل 2 قاشق غذای خوری
دانه زیره سبز 2 قاشق چایخوری
پیاز 1 عدد پیاز کوچک خورد شده حدودا 1 فنجان
زردچوبه 1.1 قاشق چای خوری کوچک
گیشنیز 1 قاشق چایخوری
برگ کاری 12 عدد
سیب زمینی خورد شده 1.2 فنجان
نمک به مقدار لازم
آرد نخود 3 فنجان
جوش شیرین 1 قاشق چایخوری
روغن مایع به مقدار لازم برای سرخ کردن
نان ساندویچی خانگی یا آماده 12 عدد
سیر 8 حبه سیرقطعه قطعه شده
بادام زمینی خرد شده 2 قاشق غذاخوری
نارگیل خرد شده 2 قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه برگر گیاهی

 

در یک ظرف بزرگ سیب زمینی ها را ریخته و آب سرد روی آن میریزیم تا کاملا آن را پوشش دهد سپس روی حرارت قرار می دهیم تا بجوش آید. حدود 35 تا 40 دقیقه اجازه دهید تا قل بزند.سپس آبش را تخلیه کرده و پوست می کنبم.سیب زمینی های پخته را درون یک ظرف مناسب انتقال داده و با چنگال سیب زمینی ها را له می کنیم.

 

در ماهی تابه بزرگ، روغن خردل را حرارت داده و اجازه دهید داغ شود. دانه های خردل و زیره سبز را اضافه کرده و تفت دهید.1 قاشق چای خوری زردچوبه و گشنیز  را تفت دهید، سپس برگ های کاری را اضافه کنید و آن را تا 5-10 ثانیه تفت داده و طبخ کنید.

 

پیاز و فلفل را اضافه کنید و حدود 5 تا 7 دقیقه تفت دهید تا زمانی که رنگ پیاز طلایی شود .نگذارید پیاز رنگش به قهوه ای نزدیک شود.مخلوط پیاز را با سیب زمینی بجوشانید. و ادویه را با نمک مخلوط کنید و به آرامی هم بزنید.

 

هنگامی که مخلوط سیب زمینی کاملا سرد شد درون 12 کاپ کیک ریخته یه طوری که هر کاپ را حدود نصف فنجان پر می کنیم و به فریزر انتقال می دهیم.در یک کاسه متوسط، آرد نخود، جوش شیرین ، 1/2 قاشق چای خوری زردچوبه، و نمک را به طور کامل ترکیب کنید. 1 ½ فنجان آب را اضافه کنید و خمیری ضخیم آماده کنید. 15 دقیقه صبر کنید.

 

در یک تابه سیر را به مدت 5 تا 6 دقیقه تفت می دهیم سپس سیر را آسیاب کرده و بادام زمینی را درون تا به ریخته و 5 دقیقه تفت می دهیم.و به آسیاب انتقال دهید نارگیل را نیز 2 دقیقه تفت داده و به آسیاب اضافه کرده و پودر می کنیم و مخلوط پودر را در دمای اتاق درون ظرف می گذاریم.

 

مواد را روی کاغذ روغنی قرار می دهیم . سپس سیب زمینی ها را از یخچال خارج کرده و پودر آماده شده را به آن اضافه می کنیم و حدود 5 تا 6 دقیقه بپزید تا رنگش طلایی شود.در انتها نیز رویش سس گوجه فرنگی ریخته و درون نان ساندویچی سرو می کنیم.

 

برگر گیاهی

این مطلب چطور بود؟
لینک کوتاه این مطلب: https://rzgr.ir/YNBY
ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.