طرز تهیه کازان کباب ترکیه ای
طرز تهیه کازان کباب ترکیه ای
آموزش تهیه kazan kebeb یا كباب ديگي کازان کباب یک غذای خوشمزه ترکیه ای
آموزش انواع غذاهای خارجی و ایرانی را در سایت روزگار دنبال کنید.
این غذای خوشمزه ترکیه ای همانطور که از شکلش پیداست طعم بسیار خوبی دارید. حتما در منزل تهیه کنید و از خوردن آن لذت ببرید.
مواد لازم:
بادمجان متوسط : ٥ عدد
گوجه فرنگي نسبتا درشت : ٣ عدد
براي مواد مياني :
گوشت چرخ كرده : ٢٠٠ گرم
پياز : ١ عدد
فلفل سبز تند : ٢ عدد ، من از فلفل سبز كبابي استفاده كردم
گوجه فرنگي براي مخلوط گوشت : ١ عدد كوچك
سير : ٢ حبه
نمك ، فلفل ، زردچوبه ، ادويه مخلوط
روش تهیه:
پياز ، سير، گوجه فرنگي ، فلفل سبز و ادويه هارو توي خردكن يا غذاساز ميريزيم ، تا جسابي له و با هم مخلوط بشن ، بعد هم گوشت رو اضافه مي كنيم و خوب ورز ميديم ….
بادمجان هارو مطابق شكل برش هاي ٢ سانتي مي زنيم ولي تا انتها نمي بريم تا قطعه هاش از هم جدا نشه و بينشون رو با مخلوط گوشت پر مي كنيم ….
گوجه هارو هم برش مي زنيم و همونطور پر مي كنيم …
همه رو توي تابه مي چينيم ، كمي روغن و يك ليوان آبجوش مي ريزيم و روي حرارت كم ميذاريم تا خيلي آروم بپزه …
می توانید در انتها آبغوره و زعفران هم اضافه کنید.