طرز تهیه ترشی غوره و شور غوره با طعمی عالی و خوشمزه!
آموزش طرز تهیه ترشی غوره خوشمزه
ترشی غوره بسیار ساده درست میشود و اگر میخواهید ترشی غوره و یا شور آن بسیار خوشمزه شود طبق دستور زیر عمل کنید.
ترشی غوره یکی از ترشیهای خوشمزه و ساده است که بسیار طرفدار دارد. بهترین موقع برای تهیه این ترشی اوایل فصل پاییز است. در این مطلب روش تهیه ترشی ساده غوره را میخوانید.
مواد لازم جهت تهیه ترشی غوره
غوره 500 گرم
سرکه 500 گرم
نمک به میزان لازم
طرز تهیه ترشی غوره خوشمزه
در ابتدا دم غورهها را جدا کنید و سپس بشویید و حالا سرکه سفید را از قبل به مدت 5 دقیقه بجوشانید و بگذارید تا خنک شود.
حالا غورهها را درون ظرف شیشهای بگذارید و روی آن نمک و سرکه سفید بریزید و در شیشه را محکم ببندید و پس از 10 روز ترشی شما آماده شده است و میتوانید میل کنید.
مواد لازم شور غوره
غوره عسگری : یک کیلو گرم
آب جوشیده خنک : پانزده پیمانه
نمک : یک پیمانه
آبغوره : به مقدار لازم
طرز تهیه شور غوره
غوره عسگری را از ساقه و دم جدا کنید و سپس غورهها را بشویید و درون آبکش بریزید تا آب صافی از آن خارج شود. حالا درون قابلمهای آب و نمک را مخلوط نمایید تا نمک به خوبی در آن حل گردد و حالا غورهها را درون شیشهای تمیز بریزید و سپس روی آن را با محلول آب و نمک بپوشانید و در صورت تمایل میتوانید روی آن را یک پیمانه آبغوره بریزید.
در آخرین مرحله از روش تهیه شور غوره، درب شیشه را ببندید و در محلی خنک بگذارید و پس از سه هفته میتوانید این شور را میل کنید.
نوش جان.