کله جوش آذری با ماست + طرز تهیه کله جوش آذری با گوشت چرخ کرده

0 2,663

کله جوش آذری با ماست + طرز تهیه کله جوش آذری با گوشت چرخ کرده

کله جوش آذری طرز تهیه کله جوش آذری با ماست آموزش کله جوشِ آذری با گوشت چرخ کرده روش تهیه کله جوش آذری خوشمزه دستور پخت کله جوشِ آذری خانگی در این مطلب طرز تهیه کله جوش به روش آذری را به شما آموزش خواهیم داد.این غذای سنتی را می توانید به راحتی در منزل تهیه کنید.

 

کله جوش آذری,طرز تهیه کله جوش آذری با ماست,آموزش کله جوش آذری با گوشت چرخ کرده

 

مواد لازم برای تهیه کله جوش آذری

 

گوشت چرخ کرده 300 گرم
گردو 5 عدد
کشک یا ماست 200 گرم
آرد 2 قاشق غذاخوری
پیاز 2 عدد
نعناع خشک 2 قاشق غذاخوری
آب 4 لیوان
زردچوبه ، نمک و فلفل به میزان کافی

 

کله جوش آذری,طرز تهیه کله جوش آذری با ماست,آموزش کله جوش آذری با گوشت چرخ کرده

 

طرز تهیه کله جوش

 

پیاز را بعد از شستشو و پوست گرفتن به صورت خلالی خرد می کنیم ، سپس داخل تابه کمی روغن مایع می ریزیم و پیاز های خلالی را داخل روغن می ریزیم و آنقدر تفت می دهیم تا یک پیاز داغ یکدست و طلایی رنگ به دست بیاید.

 

بعد از آماده شدن پیازها مغز گردوها را خرد کمی کنیم و به پیاز داغ اضافه می کنیم ، کمی مواد را تفت می دهیم تا گردوها هم نرم شوند. گوشت چرخ کرده را درون ظرف مناسبی می ریزیم ، سپس نمک و فلفل می زنیم و گوشت را با دست به خوبی ورز می دهیم.

 

کله جوش آذری,طرز تهیه کله جوش آذری با ماست,آموزش کله جوش آذری با گوشت چرخ کرده

 

بعد از اینکه ادویه ها به خوبی با گوشت مخلوط شد از گوشت چرخ کرده گلوله های کوچک درست می کنیم و داخل روغن به صورت جداگانه سرخ می کنیم و کنار می گذاریم.حالا قابلمه ای مناسب را روی گاز با حرارت ملایم قرار می دهیم و آرد ، چهار لیوان آب ، زردچوبه ، نمک و فلفل زا داخلش می ریزیم و صبر میکنیم تا آب به جوش بیاید

 

پش از اینکه آب به جوش آمد کشک یا ماست آب کشیده را به مواد اضافه می کنیم و خوب بهم می زنیم تا مواد بخوبی مخلوط شود.پس از ده دقیقه که مواد درون قابلمه جوشید پیاز داغ ، مغز گردوها و گوشت های قلقلی سرخ شده را به مواد داخل قابلمه اضافه می کنیم و در پایان نعناع خشک را داخل قابلمه می ریزیم و اجازه می دهیم تا کله جوش به خوبی جا بیفتد.

 

کله جوش آذری,طرز تهیه کله جوش آذری با ماست,آموزش کله جوش آذری با گوشت چرخ کرده

 

حدود 10 تا 15 دقیقه زمان لازم است تا کله جوش به خوبی جا بیفتد. پس از اینکه کله جوش جا افتاد ، قابلمه را از روی گاز بر می داریم و غذا را در ظرفی مناسب می کشیم و با نان میل می کنیم.این غذا یکی از غذاهای قدیمی و سنتی ایران است که طرفداران بسیاری دارد. در صورت تمایل می توانید به جای گوشت چرخ کرده از گوشت خورشتی مانند قورمه سبزی استفاده نمایید.

 

اگر از روغن حیوانی یا کره برای سرخ کردن غذا استفاده کنید کله جوش خوش طعم تر خواهد شدغذاهای اصیل ایرانی همواره از بهترین غذاهای دنیاست. یکی از غذاهای محلی ایران که زادگاهش در اصفهان بوده کله جوش است، ولی در نواحی مختلف ایران با روش های مختلفی طبخ می شود.از آن آنجایی که این غذا سرشار از کلسیم، فسفرو پروتئین است در سفره ما ایرانی از دیرباز جایگاه ویژه ای داشته است.

 

کله جوش آذری,طرز تهیه کله جوش آذری با ماست,آموزش کله جوش آذری با گوشت چرخ کرده

طرز تهیه کله جوش آذری با ماست ,آموزش کله جوش آذری با گوشت چرخ کرده

کله جوش آذری,طرز تهیه کله جوش آذری با ماست,آموزش کله جوش آذری با گوشت چرخ کرده

طرز تهیه کله جوش آذری با ماست ,آموزش کله جوش آذری با گوشت چرخ کرده

کله جوش آذری,طرز تهیه کله جوش آذری با ماست,آموزش کله جوش آذری با گوشت چرخ کرده

طرز تهیه کله جوش آذری با ماست ,آموزش کله جوش آذری با گوشت چرخ کرده

کله جوش آذری,طرز تهیه کله جوش آذری با ماست,آموزش کله جوش آذری با گوشت چرخ کرده

طرز تهیه کله جوش آذری با ماست ,آموزش کله جوش آذری با گوشت چرخ کرده

کله جوش آذری,طرز تهیه کله جوش آذری با ماست,آموزش کله جوش آذری با گوشت چرخ کرده

 

کله جوش آذری

این مطلب چطور بود؟
لینک کوتاه این مطلب: https://rzgr.ir/j71Y
ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.