کوکوی پاستا با مرغ و طرز تهیه کوکوی پاستا خوشمزه خانگی بدون فر

0 239

کوکوی پاستا با مرغ و طرز تهیه کوکوی پاستا خوشمزه خانگی بدون فر

کوکوی پاستا , کوکو یکی از غذاهای نسبتاً حاضری هست که معمولاً هم در وقت شام درست می شود. از انواع کوکو می توان به کوکو پاستا اشاره کرد. در ماه رمضان و در وعده افطار به کرات این غذا سرو می شود. البته می توان در دیگر وعده های روزانه هم از آن استفاده کرد. زمان آماده سازی مواد اولیه برای درست کردن این غذا حدوداً یک ربع است. به مواد اولیه در جدول پایین دقت کنید که این مقدار برای تهیه کوکو پاستا برای 6 نفر تنظیم شده است. پس با ما همراه باشید تا در این آموزش آشپزی طرز تهیه این غذا را آموزش دهیم.

 

کوکوی پاستا با مرغ,کوکوی پاستا با ماکارونی,کوکوی پاستا

 

کوکوی پاستا با مرغ

 

انواع و اقسام پاستا طرفداران خاص خودشان را دارند. همچون پنه پاستا که عضو لاینفک منوی رستوران ها هستند. مواد لازم جدول زیر برای تهیه کوکو پاستا آماده شده است. اگر فکر می کنید که باید برای بیشتر از 6 نفر کوکو پاستا تهیه کنید، میزان هر کدام را به اندازه دلخواه خود بیشتر کنید.

 

مواد لازم کوکوی پاستا
پاستای ریز فرم دار 1 و 1/2 پیمانه
فلفل دلمه ای 1 عدد
هویج 1 عدد
تخم مرغ  7 عدد
ذرت 1 پیمانه
پنیر پیتزا 1 پیمانه رنده شده
شیر 3/4 پیمانه
نمک به مقدار لازم
فلفل به مقدار نیاز
روغن  به مقدار نیاز

 

1) ابتدا به سراغ نگینی خرد کردن فلفل دلمه ای بروید. بعد از این کار هویج را نیز به صورت ریز رنده نمایید. حالا باید پاستا را بپزید و بعد از آن آبکش کنید. این کار را انجام دهید و بعد به سراغ مراحل بعدی بروید.

 

2) ظرف مناسبی تهیه کنید و در آن تخم مرغ ها را در آن بشکنید. سپس شیر را به ظرف تخم مرغ ها اضافه نمایید و سعی کنید تا کاملاً با یکدیگر ترکیب شوند. بعد از آن به میزان مورد علاقه خود، نمک و فلفل بزنید.

 

3) فر را گرم کنید، بهتر است که در دمای 150 درجه گرم شود. بعد از گرم شدن قالب کف قالب کوکو را چرب کرده و مواد را در قالب بریزید. سپس قالب کوکو را به همراه محتویات داخلش در فر بگذارید، تقریباً سه ربع، زمان خواهد برد تا کوکو پاستا کاملاً آماده شود.

 

4) بعد از آماده شدن قالب را از فر خارج کرده و سپس کمی صبر کنید تا از گرمای بیش از اندازه اش بیوفتد. سپس می توانید آن را در به قسمت های دلخواه تقسیم کنید و سرو نمایید.

 

نکات: از کوکو پاستا می توان بعنوان عصرانه و حتی در وعده‌ شام استفاده کرد. می توانید بعد از در آوردن از فر آن را با انواع سبزی تزئین نیز نمایید تا رنگ و بوی بهتری به خود بگیرد.

 

5/5 - (3 امتیاز)
لینک کوتاه این مطلب: https://rzgr.ir/kN8o
ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.