آموزش طرز تهیه دسر گلابی پخته و اصول خوشمزه شدن دسر گلابی

0 386

آموزش طرز تهیه دسر گلابی پخته و اصول خوشمزه شدن دسر گلابی

دسر گلابی دسرها جزو جدائی ناپذیر سفره های مهمانی هستند. معمولا دسرها را بعد از غذا سرو می کنند. انواع و اقسام دسر هم وجود دارد که بنا به شرایط تهیه می شوند. یکی از این دسرها که بسیار خوشمزه هم هست، دسر گلابی نام دارد. طرز تهیه این دسر را در این مطلب یاد خواهید گرفت درست کردن این دسر به زمان زیادی نیز احتیاج ندارد در بخش آموزش آشپزی همراه ما باشید

 

دسر گلابی پخته,طرز تهیه دسر گلابی,دسر گلابی دارچینی

 

دسر گلابی پخته

 

برای تهیه این دسر خوشمزه مواد لازم را که در جدول زیر آمده است تهیه بفرمایید و بعد از آن به سراغ آموزش بروید.

 

مواد لازم دسر گلابی

گلابی 3 عدد
آب 1 پیمانه
شکر قهوه ای 2 ق غذاخوری
کره 30 گرم
چوب دارچین 2 عدد
پودر وانیل خیلی کم
رنگ خوراک قرمز به مقدار لازم

 

همچنین انواع ژله را بخوانید

 

 

دسر گلابی پخته,طرز تهیه دسر گلابی,دسر گلابی دارچینی

 

طرز تهیه دسر گلابی

 

1) ابتدا قابلمه ای که دیواره اش بلند است را دم دست خود بیاورید. کوچک یا بزرگ بودنش فرقی ندارد. ترجیح ما قابلمه ای کوچک با دیواره ای بلند است. حال قابلمه را روی شعله قرار دهید. کره را نیز در آن آب کنید.

 

2) بعد از آب شدن کره، اقدام به اضافه کردن شک قهوه ای کنید. سپس با شعله کم به خوبی آنها را بهم بزنید. باید مخلوط این دو کاملا به جوش بیاید. سپس آب را نیز اضافه کرده و بگذارید به جوش بیاید.

 

دسر گلابی پخته,طرز تهیه دسر گلابی,دسر گلابی دارچینی

 

دسر گلابی دارچینی

 

3) در حالی که آب داخل قابلمه در حال جوشیدن است، شما گلابی ها را پوست بگیرید. بعد از آن آنها را داخل قابلمه منتقل کنید. چوب دارچین را نیز اضافه کنید. منتظر بمانید گلابی ها نرم شوند و بپزند.

 

4) زمانی که چوب دارچین به مدت 4 دقیقه در قابلمه بوده است آنرا خارج کنید. زیاد ماندن چوب دارچین دسر را از عطر طبیعی اش خارج می کند. گلابی ها نیز معمولا تا 10 دقیقه نرم می شوند. پس حواستان باشد که خیلی له نشوند.

 

دسر گلابی پخته,طرز تهیه دسر گلابی,دسر گلابی دارچینی

 

دسر گلابی داغ

 

5) زمانی که حس کرده اید گلابی ها پخته شدن آنها را از قابلمه خارج کنید. در قابلمه را هم باز بگذارید تا آب اضافی درون قابلمه بخار شود. می خواهیم مواد داخل آن قوام خوبی بگیرند.

 

6) سپس وقتی که مواد داخل قابلمه قوام گرفت، یک قطره رنگ خوراکی قرمز در آن بریزید. وانیل هم اضافه کرده و مقداری بهم بزنید. اینجاست که سس ما کاملا آماده شده است. سپس گلابی ها را مجددا به داخل قابلمه برمیگردانیم تا به خوبی رنگ بگیرند. دسر ما تقریبا آماده شده است که می توانید بهمراه سس آن را سرو کنید.

 

دسر گلابی

5/5 - (1 امتیاز)
لینک کوتاه این مطلب: https://rzgr.ir/p7Xo
ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.