لازانیا لقمه ای با سس سفید + طرز تهیه لازانیا لقمه ای خوشمزه بدون فر
لازانیا لقمه ای با سس سفید + طرز تهیه لازانیا لقمه ای خوشمزه بدون فر
لازانیا لقمه ای طرز تهیه لازانیا لقمه ای با سس سفید آموزش لازانیا لقمه ای بدون فر روش تهیه لازانیا لقمه ای خوشمزه طرز تهیه لازانیا لقمه ای با مرغ غذاهای ایتالیایی در کشور ما از محبوبیت ویژه ای برخوردار هستند و یکی از آن غذاهایی که طرفداران زیادی دارد و مزه بسیار لذت بخشی دارد لازانیا است . در این مطلب قصد داریم طرز تهیه لازانیا به صورش لقمه ای را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم برای تهیه لازانیا لقمه ای
گوشت چرخ شده | 500 گرم |
لازانیا | 2 بسته |
سوسیس | 300 گرم |
قارچ | 500 گرم |
سس کچاپ | 1 عدد |
فلفل دلمه ای | 1 عدد |
پنیر پیتزا | 500 گرم |
پیاز خرد شده | 1 عدد |
روغن | به میزان لازم |
نمک و فلفل سیاه | به میزان لازم |
طرز تهیه لازانیا لقمه ای
برای تهیه لازانیا ابتدا پیاز خرد شده را در تابه تفت داده تا طلائی شود سپس گوشت چرخ کرده را به آن اضافه تا خوب سرخ شود.فلفل دلمه ای نگینی را تفت می دهیم و بعد سوسیس های خرد شده را تفت داده و قارچ ها را به آن اضافه می کنیم
بعد از کمی سرخ شدن همه مواد را با هم مخلوط کرده و نمک و فلفل را اضافه می کنیم. در قابلمه ای پر آب لازانیا ها را پس از پانزده دقیقه جوشیدن آبکش می کنیم و کنار می گذاریم.در آخرین مرحله مخلوط کردن مواد داخل لازانیا سس کچاپ را به مواد اضافه و به مدت ده دقیقه درب مواد را بسته تا با هم ترکیب شوند .
در انتها تابه ای را آماده و مقداری روغن در آن میریزیم سپس دو برگ لازانیا را بصورت به علاوه روی یک سینی گذاشته مقداری مواد را همراه پنیر پیتزا روی آنها می ریزم.و برای جمع کردن لایه ها باز بصورت یکی در میان مواد و پنیر پیتزا ریخته و جمع میکنیم و یکی یکی در تابه گذاشته و باز روی هر لازانیا پنیر می ریزیم
و به مدت نیم ساعت درب تابه را با حرارت ملایم بسته تا آماده شود . می توان از سس سفید هم در مواد به همراه سس قرمز استفاده کرد که پر چرب تر خواهد شد سس قرمز کم چرب خواهد بود.قارچ با داشتن فیبر و پروتئین احساس سیری شما را افزایش میدهد، در نتیجه زود گرسنه نمی شوید و به مصرف میانوعدههای کمارزش میل و رغبتی ندارید. همچنین در وعده غذایی بعد نیز کالری کمتری مصرف می کنید و به این ترتیب مجموع کالری دریافتی بدنتان کمتر شود.
قارچها حاوی مقادیر قابل توجهی از ویتامینهای B هستند، به طوری که 100 گرم قارچ 44-30 درصد نیاز روزانه به ویتامینهای B را تامین میکند. ویتامینهای گروه B برای سوخت و ساز قندها ضروری بوده، به متابولیسم چربی و پروتئین موجود در بدن کمک می کنند.قارچ یکی از منابع غذایی مفید برای پایین آورد سطح کلسترون خون است و هیچگونه چربی و کلسترولی در ترکیبات آن دیده نمیشود.
علاوه بر این فیبر و آنزیمهای ویژهای که در قارچ وجود دارند به پایین آمدن سطح کلسترول خون کمک میکنند. به هر حال قارچ منبع خوبی از پروتئین کمچرب است که به سوزاندن کلسترولهای مصرفشده کمک میکند و سبب میشود بین کلسترول بد و کلسترول خوب تعادل برقرار شود. همه این موارد به سلامت قلب شما کمک کرده و از بروز سکته قلبی و بسته شدن رگها پیشگیری میکنند.
طرز تهیه لازانیا لقمه ای با سس سفید , آموزش لازانیا لقمه ای بدون فر
طرز تهیه لازانیا لقمه ای با سس سفید , آموزش لازانیا لقمه ای بدون فر
طرز تهیه لازانیا لقمه ای با سس سفید , آموزش لازانیا لقمه ای بدون فر
طرز تهیه لازانیا لقمه ای با سس سفید , آموزش لازانیا لقمه ای بدون فر