آموزش طرز تهیه دیپ اسفناج خامه ای خوشمزه با نان مخصوص تست
طرز تهیه دیپ اسفناج
اسفناج یکی از سبزی هایی است که خواص های بی نظیری دارد. این سبزی می تواند به سلامت قلب کمک کند. همچنین برای کسانی که از آکنه رنج می برند، مفید خواهد بود. اگر مشکل سرسوزش دارید هم اسفناج تسکین دهنده آن خواهد بود. برای رشد بهتر مو و همچنین درمان یبوست نیز کارایی دارد. همه اینها باعث شده تا با این سبزی غذاهای مختلفی درست شود که یکی از این غذاها دیپ اسفناج است. در این آموزش آشپزی می توانید این غذای خوشمزه را یاد بگیرید.
مواد لازم طرز تهیه دیپ اسفناج
مواد لازم طرز تهیه دیپ اسفناج | ||||||||||||||
|
طرز تهیه دیپ اسفناج
1) ماهیتابه ای نچسب را در اولیه مرحله آماده کرده و کمی روغن در آن بریزید. اجازه دهید روغن گرم شود. بعد از گرم شدن روغن، اقدام به اضافه کردن پیاز و فلفل به تابه کنید. با شعله متوسط صبر کنید تا پیازها طلایی رنگ شوند.
2) بعد از طلایی رنگ شدن پیازها اسفناج و پنیر را نیز به تابه بیفزائید. سپس با همان شعله متوسط برای چند دقیقه ( نهایتاً 4 دقیقه ) اجازه بدید که بپزند. می توانید در این مدت مخلوط را بهم بزنید.
3) بعد به سراغ اضافه کردن شیر رفته و برای دو دقیقه آن را بپزید. ( گهگاهی بهم بزنید ) سپس نمک و فلفل را افزوده و باز هم به خوبی موادها را بهم بزنید. سپس آن را کناری قرار داده تا خنک شوند. حالا باید مخلوط کن را آماده کنید.
4) و موادها را داخل مخلوط کن ریخته و تا زمانی که خمیری یک دست بدست نیامده است به مخلوط کردن ادامه دهید. حالا دیپ اسفناج آماده شده را با نان تست می توانید میل کنید.