آموزش طرز تهیه دسر هلو مجلسی و نکات خوشمزه تر شدن دسر هلو بستنی

0 580

آموزش طرز تهیه دسر هلو مجلسی و نکات خوشمزه تر شدن دسر هلو بستنی

دسر هلو از پیش غذاهایی و یا حتی پس غذاهایی که معمولا در مجالس مختلف سرو می شود, دسر نام دارد. همانطور که می دانید دسر انواع و اقسام دارد که معمولا طعمش شیرین است. تقریبا از هر میوه ای که فکرش را کنید می توان دسر تهیه کرد. هلو یکی از میوه هایی است که دسرش بسیار خوشمزه می شود. که در این مطلب قصد آموزش روش تهیه آن را داریم.

 

طرز تهیه دسر هلو دو رنگ,دسر هلو بستنی,طرز تهیه دسر هلو با ژله

 

طرز تهیه دسر هلو دو رنگ

 

برای تهیه این دسر بسیار لذیذ مواد لازم نیز را تهیه کرده و سپس به سراغ مراحل آموزش نه چندان دشوارش بروید.

 

مواد لازم دسر هلو

خامه 250 گرم
پودر 6 قاشق غذاخوری
هلو نیم کلیوگرم
پودر ژله هلو  2 بسته
وانیل یک چهارم قاشق چای‌خوری
هلو و اسمارتیز چند عدد جهت تزئین

 

طرز تهیه دسر هلو دو رنگ,دسر هلو بستنی,طرز تهیه دسر هلو با ژله

 

دسر هلو بستنی

 

1) ابتدا باید پوره هلو درست کنیم. پس هلوها را بشوئید و بعدش پوست بگیرید. هسته آنها را هم جدا کنید. همه هلو ها را بهمراه 3 ق غذاخوری شکر در دستگاه مخلوط کن بریزید. مخلوط کن را روشن را تقریبا 2 پیمانه پوره ی هلو درست کرده باشید.

 

2) در پیمانه آب جوش بردارید و یک بسته پودر ژله را در آن حل کنید. زمانی که سرد شد، نصف پیمانه از آن را کم کم در پوره هلو بریزید و بهم بزنید.

 

طرز تهیه دسر هلو دو رنگ,دسر هلو بستنی,طرز تهیه دسر هلو با ژله

 

طرز تهیه دسر هلو با ژله

 

3) دقت داشته باشید قبل از اینکه از خامه استفاده کنید باید آن را به مدت 2 ساعت در فریزر گذاشته باشید. بعد از اینکه خامه را از فریزر دراورید بهمراه 3 ق غذاخوری پودر شکر و 1/4 ق غذاخوری وانیل مخلوط کنید. بهتر با همزن برقی این کار را انجام دهید تا خامه به خوبی فرم بگیرد.

 

4) در این مرحله باید مخلوط پوره هلو و ژله را به خامه ای که فرم داده ایم اضافه کنید. بهم بزنید تا دسر هلو حاضر شود. وقتی به خوبی هم زدید دسر را در ظرف می کشیم. پیشنهاد می کنیم ظرف یا ظرف های دسر را حدودا 3 ساعت در یخچال نگهدارید تا دسر سفت شود.

 

طرز تهیه دسر هلو دو رنگ,دسر هلو بستنی,طرز تهیه دسر هلو با ژله

 

دسر هلو مجلسی

 

5) حال 1/5 پیمانه آب به باقیمانده ژله اضافه کنید و سپس روی دسر سفت شده بریزید. اگر دوست داشتید می توانید 1 بسته دیگر پودر ژله را در 3 پیمانه آب حل کنید و روی دسر تزئین شده بریزید. سپس 5 ساعت دیگر ژله را در یخچال قرار دهید تا سفت شود.

 

دسر هلو

5/5 - (3 امتیاز)
لینک کوتاه این مطلب: https://rzgr.ir/qwu4
ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.