پلو یونانی با میگو و دستور تهیه پلو یونانی یک غذای اروپایی خوشمزه

0 983

پلو یونانی با میگو و دستور تهیه پلو یونانی یک غذای اروپایی خوشمزه

پلو یونانی , پلو یکی از غذاهای مورد علاقه ما ایرانی هاست، هر چند در کشورهای دیگر و با توجه به ذائقه شان از پلو استفاده می کنند. یونانیان نیز کم و بیش از این غذا مصرف می کنند. در واقع شاید بهتر باشد بگوییم که گیاه خواران در یونان از پلوی یونانی استفاده می کنند چرا که اکثر مواد تشکیل دهنده آن از سبزیجات است، اصلا به همین دلیل است که نام دیگر این پلو، پلوی سبزیجات است. هر چند باز هم با توجه به سلیقه هر فرد می توان مواد آن را تغییر داد. با این حساب در این بخش از آموزش آشپزی می خواهیم شما را با نحوه درست کردن پلو یونانی آشنا کنیم.

 

طرز تهیه پلو یونانی,پلو یونانی با گوشت قلقلی,پلو یونانی مجلسی,پلو یونانی,پلو یونانی با میگو

 

طرز تهیه پلو یونانی با گوشت قلقلی

 

بعد از کباب یونانی و املت یونانی ، امروز قصد داریم یک نوع دیگر از غذای یونانی را آموزش دهیم. برای تهیه این پلوی خوشمزه ابتدا مواد اولیه آن را تهیه کرده و سپس به سراغ آموزش بروید.

 

مواد لازم برای پلو یونانی
برنج 750 گرم
فلفل دلمه‌ای سبز نصف پیمانه
فلفل دلمه‌ای قرمز نصف پیمانه
نخود فرنگی 2 لیوان
ذرت پخته شده 2 لیوان
قارچ خرد شده 2 لیوان

مرغ پخته/میگو/گوشت قلقلی

2 لیوان
آب مرغ 2 لیوان
روغن  150 گرم
پیاز 1 لیوان
زعفران ساییده شده 1 قاشق مربا خوری

 

 

1) در اولین مرحله از تهیه پلو یونانی قارچ ها را خرد کرده و به همراه تکه های مرغ (و یا در صورت تمایل میگو/گوشت قلقلی) تفت دهید. این دو مواد را در تابه ریخته و سپس کمی روغن به آن اضافه کنید و منتظر بمانید تا رنگ آن تغییر کند.

 

2) کمی که گذشت فلفل دلمه ای قرمز و سیر را به همراه ذرت و نخود فرنگی به تابه بیفزائید. به سراغ برنج رفته و با آب به خوبی شستشو داده و برنج را در آب باقی نگه دارید.

 

3) حالا قابلمه ای برداشته و کف آن روغن ریخته و پیاز هایی که از قبل خلالی کرده اید را درون آن بریزید تا تفت بخورند. زمانی که حس کردید پیاز به رنگ طلایی در آمد، برنج را نیز به آن بیفزائید و چند دقیقه با آن تفت دهید.

 

4) حالا، آب مرغ را به برنج بیفزائید. کمی هم زعفران اضافه کنید. اضافه کردن 4 لیوان آب هم الزامی است. سپس صبر کنید تا برنج بپزد. شعله گاز هم متوسط باشد.

 

5) حال باید برنج را آبکش کنید. مجدداً کف قابلمه ای را چرب کرده و برنج را کف آن پهن کنید. سپس ترکیب مرغ و سبزیجات را به صورت لایه وار داخل قابلمه بریزید. حالا باید صبر کنید تا حدوداً 60 دقیقه که پلوی یونانی ما آماده شود و دم بکشد. دقت کنید که چنانچه از گوشت قلقلی استفاده می کنید لا به لای برنچ نریزید و در آخر کار آن را کنار پلو سرو نمایید.

 

6) هر زمان که حس کردید پلو دم کشیده است، بعد از خاموش کردن شعله، حدوداً یک ربع صبر کنید، تا دمای قابلمه کم شود و سپس پلوی خوشمزه یونانی را در ظرف سرو بکشید.

 

 

5/5 - (2 امتیاز)
لینک کوتاه این مطلب: https://rzgr.ir/wecK
ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.